Domain Genele de açmıştım bu konuyu. Herkes görsün diye buraya da açıyorum.

Merhaba, strato.com dan aldığım domainin ns bilgilerini ayarlayamıyrum. sadece
A,AAA,CNAME,SRV,TXT kayıtlarını manuel olarak girebiliyorum.
Destekle iletişime geçtip, hemen işi kurnazlığa vurup güvenlik amaçlı izin vermiyoruz dilerseniz bizden hosting alabilirsiniz gibi saçma bir cevap verdiler. Ardından para iadesi teklif ettiler. Domaine konacaklar akıllarınca.

Alıntı
Ne yazık ki, bizde bulunan alan adınızı başka bir sağlayıcı / sunucuda bulunan hostinginize yönlendirmeniz mümkün değildir. Güvenlik nedeniyle bu imkanı sunmuyoruz. Bu nedenle de Name Server hizmetimiz yalnızca alt alan adlarında (subdomain) bulunmakta; alan adlarında ise bulunmamaktadır.

Dilerseniz alan adınızı aylık 0.49 $'dan başlayan fiyatlarla bizde barındırabilirsiniz.

Şirket olarak alan adlarında Nameserver hizmeti sunmuyoruz.
Satış yaparken böyle bir hizmeti sunduğumuzu hiç bir yerde belirtmiyoruz.

Dolayısıyla alan adı alırken, internet sitemizde listelenen özellikler ve fiyat ile ilgili ürünü kendi isteğinizle sipariş ediyorsunuz.
Bu nedenle size sunmayı taahhüt etmediğimiz bir hizmeti bizden sunmamızı bekleyemezsiniz.

Alan adlarında Nameserver hizmeti sunmadığımız için, 0,49 $'dan başlayan ve piyasaya kıyasla çok uygun fiyatlarla Hosting hizmeti sunuyoruz. Dilerseniz alan adınızı bizde barındırabilirsiniz.

Hizmetimizden memnun değilseniz de, alan adınızı iptal edip, paranızı iade eder; sizi mağdur etmeyiz.