Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle bi durum var, dünya düz yuvarlak için değil fakat şuan Dünya üzerinde keşfedilmeyen yerler, çözülemeyen bazı sorular var. Bermuda şeytan üçgeni tarzı. Kutuplardaki durumlar tarzı. Bir kaç bulgu okumuştum 1950 li yıllardı sanırım yabancı bir pilot Kutupların oraya yakın biyerde düşmüştü falan...

Yani bu tarz cevaplanmamış soru çok. E birde dünyanın düz olduğuna dair bir kaç tez öne sürünce insanlar hemen "*** bizi mi uyutuyorlar ayakta yoksa ?" tarzında tepki veriyorlar ki normal. Uzaya roket fırlatıyor insanoğlu fakat daha dünyanın her yerini çözebilmiş değil.

Daha dün gördüm insanda yeni bir organ keşfedilmiş. Neler var neler yani
Hocam bu konuşulanlara ek olarak bir de şu var.

İnsanoğlunun bilinmeyene karşı olan inanılmaz merakı.

Mesela nasıl deli gibi merak ediyoruz, hayat olan gezegen nerede?, hayat varsa nasıl yaşam formları var? Avatar gerçek mi?

Hemen cevap veriyorum; Ben içinde inanılmaz canlılar olan bir gezegen biliyorum. adı da MADAGASKAR!

Ya vaktiniz varsa bi oturun NG'nin Madagaskar belgesellerini HD olarak izleyin. Nasıl bir dünyadır o öyle...

Madagaskar doğasıyla , hayvanıyla bildiğin ayrı bir gezegen. Ana kıtadan ayrı olduğu için bir evrim sonucu bir formlar oluşmuş aklın çıkar.
Ya hatta bazı hayvanlar o kadar az biliniyor ki...onlardan bir albüm yap yeni gezegen keşfedildi buda içindeki hayvanlar de insanlar inceden inanır bile, o derece güzel o derece muazzam...