RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanıyorumki kimse programları kullanmamış, herkes kafasına göre şeyler yazmış, programların genel olarak alt yapıları paravan blog kurmaya ve kurduğunuz paravan bloglarlar farklı paravanları beslenemeye ve bu bu paravanları sosyal medya bookmarking, wiki, guestbook tarzı linklerle besleyerek en sonda seçeceğiniz sitelerden ana siteye link çıkmaya yarıyor. anlıyorumki buradaki herkes ya paravan bloğa karşı yada olayın ne olduğunu bilmeden aaa seo programı link kasıyor ana siteye zarar verirsin deyip geçiyor.
Rumuztr ne kadar ve kaç senedir kullanıyorsun. Üstteki yoruma dikkat etmeden direk atlamışsın. Senin yorumu okuyan diğer kullanmayanlar düşündükleri gibi iş edeceklerini sanıyorlar. Yönlendirme yaparken "sosyal medya bookmarking, wiki, guestbook" bu linkler eskisi gibi etki ediyor mu?

Bir şey konuşurken net konuşulmalıdır. 2017 girdik. Kendim üstte yazdım. Aktif olarak 3,4 senedir kullanıyorum. Benim etki aldığım yönleri anlattım.

Şimdi şuan ki mantığınla gidersek sizin, dünyada önde gelen bir çok uzman dahil Rankbrain penguin ile beraber linkler arasında (nike,adidas link türevlerini öğrenerek) sektörde yer alan, gerek içerik gerek link türevleri arasında bağlar kurmayı başarıyor diyorlar. Tabi burada dünyada ki yer alan diğer uzmanlar gibi google üzerinde resmi açıklama olmadıkça varsayım ile devam eder.

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Boşa kürek çekmek vardır. Seo araçları ile 1 sayfa çıkmak için standart liste işe yaramaz.(1 sayfa işlemini, etki olarak da baz alın)(1 sayfaya geldiğim kelimelerim var seo araçları ile basit kelimeler değil.) Bu kadar net ve basit.

Burada yazdığım her cümlede bizzat kendim deney ettim. Başarılı olduğum seo araçları ile var. Ama burda ki amaç yeniliğe ayak uydurmaktır.

Artık blackhat işlerinde dahi akıllı hareket etmek gerekiyor. Göle sürekli taş atarak altını dolduramayız!