Wodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.Xrummer
2.Senuke
3.Scrapebox
4.Money Robot
5.Sick Submitter
6.Artichle robot
7.GSA
8.Magic Submitter
Bunlardan Hangisini tavsiye edersiniz. Hepsi var bende ve gördüğüm kadarıyla en iyisi magic bana göre. Xrummer eskilerin en baba programıydı. Lakin şimdi değişen algoritmalarda göz önünde bulundurulduğunda faydasından çok zararı olur beence.
Sizin öneriniz hangisi?

Wodo;
Xrumer fazla denemedim. Senuke Çok denedim. Money robot az denedim. Sick submitter 1,2 ay lisans denedim. GSA En sevdiğim Ve Scrapebox bu ikisi canavar.

Peki şunu soracak olursanız ve bu yorumumu okuyan herkes; 2017 senesinde bu link ağlar bir işe yarıyor mu. Alayı standart liste ise fos. Hiç biri işe yaramasını geçin nötr etmede işe yarar.

Ben ise GSA ve Scrapebox (lisanslı) Kendi listemi oluşturmada kullanıyorum. O zaman etki ediyor.

Kendi listemi yaparken şunlara dikkat ederim. (Zaten bu link ağlar en alt tabaka linklerdir. Unutmayın!)
1.DA PA Hit ve sayfa veya sitenin otoriterliği (Google aramalarda iyi yerlerde çıkıyor mu?)
2.Aynı sektörümden link almak için kullanıyorum. Bu olmadı ise yakın sektör buda olmadıysa bir yakın alan daha.
3.Eğer türkçe yapacak isem sadece en güvenilir yakın sektör vs bulamadıysam genel forumlardan az öz linkler alıyorum.
4. Link çeşitliliği için kullanıyorum.

Ama ben bu programı alıp 1 sayfada olmak istiyorum. (Belki benden fazla blackhat için çok para harcayan vardır. Buna emin olun 2017 senesinde ulaşmak bu araçlar ile eski tekniklerle zor. Hayal dahi etmeyin )

Sonuç:Kendi listeni kendi edeceksin. O zaman etki ediyorlar.