cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tibbi olarak bu konuya kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmak istemiyorum. Şöyle bir durum var ki pek çok insan normal yollarla kendini geliştirmek için çok çaba ve çok para harcıyor. Sizin tercih ettiğiniz yol bu işin hilesi diyebiliriz bu kıskanılabilir ancak sadece fiziksel olarak kıskanılabilir. Bu işi yapanlarda steroid kullanmak mutlaka aklından geçiyor ancak zararlı yan etkileri olduğu için kimisi buna cesaret edemiyor. Ayrıca kullandığınız ilaçları 100 insanda test etsek her birinde farklı bir tepkimeye yol açabilir.

İsim vermeyeceğim ancak bu konularda çok ileri derecede bilgi sahibi bizden yaşça oldukça büyük profesyonel sporcu bir abimiz var konunu ona okutturacağım ardından onun ağzından yorum olarak yazacağım.
tabi hocam norma testosterone enanthate 250 mg , alphapharma boldenon 250 mg , alpha pharma danabol kullanıyorum sorarsa.. Bu ilaçlar birinde bir yan etki gösteriyor diye diğer bir arkadaşta yan etkiyi gösterecek değil kiminde öksürüp yapıyor kiminde baş ağrısı kiminde başka bişey. insan vücuduna göre değişiklik yapıyor. her insanın bünyesi bir değil benim vücudum zaten naturel olarak gelinebilecek maksimum seviyede 6 yıldır bu sporla ilgileniyorum daha fazla gelişemiyorum sınırları zorlamak istiyorum gelebileceğim maximum seviyeyi görmek için böyle bişey yapıyorum 2 haftada bir tüm testleri yaptıracağım zaten anormal bir durumda kullanmayı hemen bırakacağım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:26:15 -->-> Daha önceki mesaj 17:16:27 --

an itibari ile 2. enjeksiyonuda oldum..