[KaDeSigN] adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şöyle söyliyim başlangıç kürü olduğu için başlangıç olarak çok ağır ilaçlar seçmedim olabilecek yan etkilerden herşeyide biliyorum amacım yarışma falanda değil sporcuda değilim gelebileceğim maximum seviyeye gelmeye çalışıyorum hepsi bu yani kendi sınırlarımı zorluyorum bu konu hakkında ama bu arkadaşlar hala neyin kafasını yaşıyor onu anlamadım kimi steroid sipariş den bulk ve hacim kürü alan küre başladım diyor ya kopuyorum böyle birşey diyor yapmadığım bişeyi yapmışım gibi gösteriyor benimi kıskanıyor onuda anlamadım dediğim gibi kullandığım ilaçların farkındayım yorumunuz için teşekkür ederim. Ayrıca tek örnek arnold bu tür bir çok sporcu var ek olarak onların kullandığı ilaçlar profesyonel ilaçlar benim kullandığımla uzaktan yakından bir alakası bile yok diyebilirim
Tibbi olarak bu konuya kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmak istemiyorum. Şöyle bir durum var ki pek çok insan normal yollarla kendini geliştirmek için çok çaba ve çok para harcıyor. Sizin tercih ettiğiniz yol bu işin hilesi diyebiliriz bu kıskanılabilir ancak sadece fiziksel olarak kıskanılabilir. Bu işi yapanlarda steroid kullanmak mutlaka aklından geçiyor ancak zararlı yan etkileri olduğu için kimisi buna cesaret edemiyor. Ayrıca kullandığınız ilaçları 100 insanda test etsek her birinde farklı bir tepkimeye yol açabilir.

İsim vermeyeceğim ancak bu konularda çok ileri derecede bilgi sahibi bizden yaşça oldukça büyük profesyonel sporcu bir abimiz var konunu ona okutturacağım ardından onun ağzından yorum olarak yazacağım.