[KaDeSigN] adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim ben onları sabah kalkar kalkmaz yapıyorum diye birşey mi dedim ? protein tozunu içerim protein barı tatlı şeker ihtiyacım olduğunda yerim makarnayı öğlen yerim. " kilonuz 94 karbon hidrat almanın sebebini açıklarmısınız hocam bana ?" diyosun kardeşim farkındamısın ben kürdeyim? karbonhidrat alımı olmadan nasıl büyümemi bekliyorsun süt falan içerekmi? bulk dönemi diye birşey duydunmu hiç ? benim şuan kilo almam gerekiyor karbonhidratı yüksek tutmam gerekiyorki vücudumu iyice büyüteyim ondan sonra iyi bir definasyonla vücudu parçalıyım Gözünü seveyim konuyu düzgün okumadan yorum yapma 4 yıl değil 4 aylık sporcusun sanırım spordan soğuttun beni

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:04:35 -->-> Daha önceki mesaj 16:04:02 --

atacağım hocam martta

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:08:42 -->-> Daha önceki mesaj 16:04:35 --

hocam tüm yorumları okursan günde 1 kiloya yakın sadece tavuk göğüsü tüketiyorum sadece konuyu okuma yorumlarıda oku beslenmeme çok dikkat ediyorum cardiyoyu yeri gelince zaten yapıyorum merak etme beslenme konusunda bu zamana kadar bulk dönemlerinde yediğim şeyleri 2 katına çıkardım ve gidişat gayet güzel.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10:08 -->-> Daha önceki mesaj 16:08:42 --

kardeşim vuruyor kardeşim eczacı kendisi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:11:00 -->-> Daha önceki mesaj 16:10:08 --

başarılı fakat naturel olduğuna pek inanasım gelmedi yağ oranın %8 %9 civarı sanırım gayet güzel bende kürden sonra sağlam bir definasyona gireceğim. Allah baklavalarını simetrik etsin kardeşim.
Hocam istediğiniz teste girebiliriz beraber. Protein tozu, bcaa ve termojonik yağ yakıcı dışında birşey kullanmadım Açıkçası böyle demenize sevindim demek bir yere gelebilmiş. Çok teşekkürler