FullY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 yıl önce forumda bu şekilde ücretli video hazırlayan birisi vardi hala varmı bilmiyorum ama ben bir kere denedim. Yoldan geçenlere, çalışan esnafa vs Fully seni çok seviyor, o sensiz yapamaz gibi kısa kısa cümleler söyletmiş en sonunda ise gitarla ikimize ait bir şarkı paylaşmişti, bulabilirsen eğer tavsiye ederim
valla iyi olurdu asında yok bir kac video yapan ile iletişime geçiyorum kardesim ama hani videoda söyletecek güzel kelimeler bakınıyorum işte akıl akıldan üstündür fikri ile fikir almak istiyorum işte bakalım arkadaslar tavsiye verirse

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yöntem çok klasik
olsun be kardesim her seferinde baska baska atraksiyon lar arayacagımıza bir seyler yapıverelim işte

yasinergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.eguzelsozler.com/kategori...umu-mesajlari/ ahauahaua sitemizdeki güzel sözlere bakın belki bişeyler bulabilirsiniz
hadi birde reklama tıklayayaım iyi olur

demirkurt94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen benim en büyük sözüm İnan kimselerde yok gözüm. Senden başka gibi şarkı sözlerini değerlendirebilirsiniz şarkılar falan daha fazla ilham verecektir. Şiirler daha fazla ilham verecektir ilham verecek çok şey var sıra foruma gelene kadar
teşekkür ederim kardeşim