Merhabalar ,
7za.exe ile oluşturduğumuz bir exe dosyası mevcut. Bu exe dosyasının içerisinde xml dosyaları var. Bu xml dosyaları link olarak çekiliyor. Şöyle bir planım var ama nasıl yapacağım hakkında fikrim yok. Xml dosyaları içerisinde bulunan yazıları aşağıda ekliyorum. Doğrudan link üzerinde değilde windows a göre ayarlamam gerekiyor.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<url localConfigPath="metin2torrent.config.xml"
remoteConfigPath="www.testdomain.com/testdosyaadi/metin2torrent.config.xml"
languagePath="TorrentPatch.locale.xml" />
Bu yukarıdaki kod 7za.exe dosyası ile yeni oluşan exe içerisinde kalıyor. Link olarak uzaktan çektiği için herhangi bir otomasyon yapamadım. Aklımdaki plan şu şekilde.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<url localConfigPath="metin2torrent.config.xml"
remoteConfigPath="<config/siteadi.cfg>/<config/dosyaadi.cfg>/metin2torrent.config.xml"
languagePath="TorrentPatch.locale.xml" />
<config/siteadi.cfg> ve <config/dosyaadi.cfg> olarak örneklemeli bir yazı yazdım. Bu dosyayı windows içerisinden çektirmek istiyorum. 7za.exe ile exeyi oluşturduktan sonra , oluşan exeyi hangi klasörde açarsam açayım config klasörü içerisinde siteadi.cfg adlı dosya içerisindeki veriyi çekip <config/siteadi.cfg> yerine , dosyaadi.cfg adlı dosya içerisindeki veriyi çekip <config/dosyaadi.cfg> yerine yazmalı. Bu istediğim işlem için bu kod dizilimindeki bölüme nasıl bir yol izleyerek yolları windows içerisindeki istedğim klasörlerden çektirebilirim ?
Biraz karışık oldu , anlamadığınız bölümlerde tekrar detaylı bir şekilde anlatmaya veya ekran açarak göstermeye çalışırım.
Şimdiden teşekkürler.