Ballandıra Ballandıra anlatmışsın canım kardeşim deee bu program vakit kaybından başka birşey degil. ilk başta listbox listesini doldurmanız gerekir makale icindeki cümleleri degiştirmesi icin bununla ugraşıcagıma sıfırdan özgün makale yazarım daha mantıklı

birde KOD AL adında sacma sapan button yapmışsınız o kodu alana kadar akla karayı seciyoruz onuda gectim yönlendirmiş oldugu site spamlı! PC e zarar veriyor. Benim hoşuma gitmedi kullananlara ALLAH sabir versin
Hocam senin açacağın sitelerin vay haline deyim o zaman.. gidip piyasada 100 tlye satılan
"spinner" adı altında eş anlamlı sözcük değiştirici programlar satın alabilirsin...
o altı üstü skip add butonuna basacağın sistemden 0.02 kuruş kazanıyorum ben.. sana 100 tl'ye mi satsaydım programı?
yoksa googledan eş anlamlı kelime buldurup makaleni anlamsız saçma sapan hale getirip özgünleştirdim ahanda alll diye yuttursamıydım sana?
Sen webmasterlığı ne sanıyorsun pijamaları giyip kanepede çekirdek çitlerken botlar programlar özgünleştirsin paylaşsın gelir getirsin bu mu sanıyorsun?
o yazılımcı arkadaşlara ayıp olmasın herkes ekmeğinin peşinde sonuçta diye burada o saçmaa yazılımları paylaşmak istemiyorum...
ama bir düşün önce be o programı yazarken sen mi algoritmalar düşündün ter döktün? Ben bu kadar algoritma yazıyorum sen bir butona basamıyorsun programın çöp olduğunu söylüyorsun.... İnsanlar böyle işte ne yaparsın...
spammiş site o link.tl sitesi biliyor musun acaba ne olduğunu?
neyse paşa gönlün bilir ister indir ister indirme ihtiyacı olana o yazılım...