Aynı şey başıma geldi bugün. Servis gelen cihaz kayıt dışı gözükür 15 gün 1 ay içinde kaydı yapılır sorun olmaz kullanın dedi. Sanırım servisler veya apple cihaz vergilerinden kurtulmak için kayıtsız cihaz veriyor sonradan kayıtsız cihaz bilgilerini anakart değişikliği diye sisteme işliyor. Öyle düşünmeye başladım.Meraklanmayın sorun olmayacaktır bence.
Evet hocam bende aradım banada ortalama 20 gün içerisinde sorunun ortadan kalkacağını söyledi hanımefendinin birisi.
Cihazda ne sorun vardı hocam batarya sıkıntısımı ? Hangi servis degişim yaptı? Bende verdim servise batarya sorunu yüzünden bekliyorum sonucunu.
Gürgençler teknik servise göndermiştim. Cihaz değişimi gönderdiler.
Hocam merhabalar
İlk olarak bu cihaz hangi firmaya aitse müşteri hizmetleriyle vs. görüşmeniz gerekir.
Cihazınız klonlanmış olabilir büyük ihtimal bu durumda normalde şöyle işlem yapılır hattınızın numarası telefon ile eşleştirilir ancak farklı hat taktığınızda cihaz algılamaz.
Ancak Apple gibi bir firmanın bu durumlarda böyle bir işlemin yerine 0 cihaz vermesi daha uygun olacaktır.
İphonelarda klonlama gibi bir durum olmadığını biliyorum IMEI kopyalanamıyor. Gürgençleri aradım 20 gün içinde sorunun kalkacağını söylediler bana bakalım hayırlısı.