Hocam camlar bu hafta çift cam ısıcam pimapen oldu. Cam tarafından sıkıntı yok açıkcası. Fakat sanırım normal boye değilde kireç benzeri ince bir boya kullanılmış odalarda boyanırken. Ve buda çok terleme yapıyor açıkcası. Onu bahane göstererek ısı yalıtımlı boya kullandırmayı düşünüyorum ev sahibine. Zaten kendisi çok iyi biri sağolsun.
Folyo kısmını internetten bakmıştım tekzende falan petek arkasına koyulmalık yalıtım için öyle şeyler var fakat dediğim gibi daha fazla ne yapabilirim kendi çapımda fazla masraf cıkmadan.
Hani öyle bir duruma geldim ki 200-300 arasıda masraf cıksa kendi cebimden karşılamak.
Elinizi camın pimane girdiği noktalar ve pimapen parçasının duvara girdiği noktalarda gezdirin illa bir akım yakalarsınız. Hissedemezseniz elinizi yıkayıp deneyin. Yok yine olmadı diyorsanız Perdenizin hareketlerine bakın.
Yok yine olmadı diyorsanız işçilik ve malzeme kalitesi iyidir. Ama müşamba benzeri o cismi düzgün şekilde yerleştirirseniz eğer cama fark edeceksiniz ki o müşamba nın içi hava dolacak ve şişecek.