Peptidler pct gerektirmediği ve doping testlerinde çıkmadığı için çok tutuluyor birde yan etkileri kesinlikle daha ispatlanamadı yıllardır. Testosteron olmadan peptid kürü yapabiliyorsunuz çok büyük avantajı var. İnsüline girme derim nedenide dozu sana ancak doktor ayarlayabilir şayet kullanacam dersen endokrinci bulman gerek sana birçok hormon testi yapacaklar, nükleer tıp'a kadar her birimde hastanede sana tahlil şart. İnsülinin dozunu kaçırırsan diyabet olursun ve ömür boyu insüline mahkum kalırsın ben şahsen onu önermem. Kıbrıstakileride tanırım orada ilaç satanlarıda onlar paragözdür biraz
Anladım üstad, zaten peptidlerin aslında yan etkilerinin kanıtlanamama sebebi yeni olmaları biraz üstünden zaman geçse neyin ne olduğu cıkıcak ortayada , müsadenle şeyi sorucam ben sana ülkede , Hep şeyden bahsedilir küre girerken bi doktorla beraber girin diyede. Türkiyede bir hastanede kür konusunda hastaya yardım edicek veya kürünün dozajlarını ayarlayıp yönetebilicek doktorlar varmı , Yoksa illegal olduğu için hekimler bu konuda sadece tedavi olayınımı üstlenirler.