Arkadaşlar yöncü de bir domainim vardı 262 günü vardı bitmesine 5.000 tlden satışa çıkartmıştım yöncünün panelinde ve biri domaini almış boşa düştü dedi ve 10 tlye aldım dedi oda yoncude reglemiş domaini ne yapacağım? 262 günü kalan bir domain nasıl boşa düşerde başkası alır 5.000 tlden satışa çıkartmıştım 10 tlye biri alıyor boşa düştü deyip hala domainin 262 günü var sıfırdan reglendi olarakta görünmüyor panelimdede görünmüyor domain gitmiş ne yapacağım ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:29:10 -->-> Daha önceki mesaj 11:50:09 --

Kontrol ettiğimizde alan adınızı 8 TL satışa sunduğunuz görünmektedir ve tutar kredinize aktarılmış görünmektedir. Üye İşlemleri > Menü Devamı > Kredi Hareketlerim kısmından görebilirsiniz.

Saygılarımla.

dediler dalgamı geçiyor bunlar?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:05:29 -->-> Daha önceki mesaj 12:29:10 --

Satışa çıkartırken tutarı görüyorsunuz, belli ki hatalı işlem yapmışsınız. Satışa çıkartırken tutar alanına "8000.00" yazmalı idiniz. İlgili alana girdiğinizde zaten "0,00" gibi bir değer görürsünüz bu tutarı satış tutarı olarak düzenlemeniz gerekirdi. Siz ise "8000.00" yerine "8.000" yazmışsınız. Bu değerin anlamı 8 TL Sıfır Kuruş'tur. Ayrıca satışa çıkartınca kayıt ettiğiniz anda sistem bu değeri 000 olarak kuruş olamayacağından 00 olarak düzenler ve "8.00" olarak görürsünüz. Sanırım kayıt et butonuna basında sayfayı kapattı ve kontrol sağlamadınız, buna ek satışa çıkattığım alan adları panelinden de 8.00 olduğunu görebilmekte idiniz. Burda siz küsürat hatası yaptığını görünüyor. Loglarda da bu şekildedir. Dilerseniz şikayetinizi savcılığa iletiniz, savcılık log talep edecektir, biz logları savcılığa iletiriz.

Alan adını almak isterseniz sizin adınıza alan kişi ile görüşerek uzlaşma sağlayabilir uygun fiyata geri almaya çalışabiliriz. Şuanki sahibinin isteyeceği ücreti ödemeniz durumunda alan adını alabilirsiniz.