Bravo işte bu bilen adam yazsın arkadaş, yok cocuğun annesini gözü görmez oldu yok cin carptı. En azından kullanmayı kafaya koymuş adama şöyle bilgiler verilmesi güzel. Hayır kullanmayı kafaya koymamadan ziyade öyle bi algı varki sanki bu ilaçlar kullanılmıyor en kötü diyorum en kötü bulunduğunuz ilçedeki en kötü spor salonunda bu ilaçları kullanan 5 tane adam çıkarırsınız o salondan. Bu sporun gerçeği budur bu ilaçlardır 50 cm kol benim babannemde de var % 40 yağ oranında. İnsanları kötü birşeyden caydırırken sadece bilen adam yazsa bu konuda buraya gelmezdi. Hocam bende yakında insuline peptidlere gecicem nano teknoloji gibi biraz. Yalnız anabolizanlara göre fiyatları çok fazla Sadece folistanine verilen para ile valla güzel bi büyüme kürü yapılır

Kıbrısda kullanımı çok yaygın bu aralar tr'de tam olarak çok kullanan görmedimde. Hatta meter mevsimlerin denen *********** denyonun favori ilaçları son zamanlarda baya para döküyor.
Peptidler pct gerektirmediği ve doping testlerinde çıkmadığı için çok tutuluyor birde yan etkileri kesinlikle daha ispatlanamadı yıllardır. Testosteron olmadan peptid kürü yapabiliyorsunuz çok büyük avantajı var. İnsüline girme derim nedenide dozu sana ancak doktor ayarlayabilir şayet kullanacam dersen endokrinci bulman gerek sana birçok hormon testi yapacaklar, nükleer tıp'a kadar her birimde hastanede sana tahlil şart. İnsülinin dozunu kaçırırsan diyabet olursun ve ömür boyu insüline mahkum kalırsın ben şahsen onu önermem. Kıbrıstakileride tanırım orada ilaç satanlarıda onlar paragözdür biraz