GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bi git allah aşkına erkekliğe elvedaymış

Mesajını gördüm yazayım dedim, clenbuterol alternatif yağ yakıcıdır fena değil ama çoğu insanda kramp yapabilir. Yüksek doz uzun süre kullanımda kalp krizini tetikleyebilir, su kullanımını arttırmalısın ve magnezyum almalısın bu dönemde.

@maxi hocam allah aşkına neler yazmışsın 63cm kol nedir mr oliypiada yok okadar kol adamın boyunu yazacaktın kolunumu yazdın Sen millete diyosun şukadar yıl yapmışsın bilmem ne havanızı egonuzu başka yerde atın demişsin kendin 50 cm kolum var diyosun bu ne oluyo şimdi

Hayatında steroid kullanmamış, steroidlerin nedemek olduğunu bilmeyen yorumları gördüm resmen.

Konuyu açan arkadaşa yazıyorum ben, sen forumdakileri geç kafana takılan bişey olursa gel bana sor. 1999 - 2012 yılları arasında a milli güreş takımındaydım. 7 yıl steroid ve peptid satışı yaptım bu ülkede. Kimsenin aklına gelmeyen ilaçlarıda denedim arkadaşlarımda denedi. DNP hariç tüm steroid, peptid ve GH sınıfını kullandım. İlaçların vücutta yarılanma süreleri, hangi ilaçlar en iyi kombin olur bilirim yardımcı olurum. Kulaktan dolma bilgilere bakma sen sakın. Kasların eriyecek vs tamamen hikaye, herşey beslenmene bağlı, ilaçlar sadece sıçrama etkisi yaratırlar.

Kullandığın ilaçlar klasik başlangıç kürü. Boldenon yumuşak bir ilaç, protein kullanımını arttırıp kırmızı kan hücrelerini çoğaltır, ayrıca damar genişlemesi yaratır. 10. haftadan sonra asıl etki görmeye başlarsın ve taban olarak 400 - 500mg almak durumundasın. Testosteron 250 pek birşey göstermeyebilir 500mg sabit dozda gidebilirsin. Dianabol etkili ilaç, kastan ziyade kür başlangıçlarında kick stat dediğimiz sıçrama evresinde sana güç kuvvet artışı sağlar, bunuda eklemlerde ve kas içinde bulunan sıvıları arttırarak adele genişlemesi yapar. Yani bunu kullandığında gücünde artış olur ölçülerinde artar. Kür bitimi bu tutulan suyun bir kısmını vücut atar.

Steroidler elbette zararlıdır ama bunu dünyada profesyonel anlamda tüm sporcular kullanıyor, artık biz 5 yıl önde peptidlere geçtik steroid dönemi avrupada kapanalı çok oldu ülkemize daha yeni geçiliyor insanlar bilmiyor. Bir insan kafasına koyduysa kür yapacam diyorsa yapar, amaç onu kür sonunda en az zararla bitirtmek. Hani adamı taşlamanın yada bağırmanın ona faydası yok adam kullanacak sen ölecen desende kullanacak. Ben güreşçiyim benim kullandığım ilaçları birisi duysa adam diyor sen nasıl ölmedin diye. Ne sigaram var ne alkolüm haftanın 6 günü idman yaparım hernüm 1 kiloya yakın et tüketirim 1 defa hastalandığımı bilmem. Öleceksemde spor salonunda spor yaparken ölürüm sigara içip keşler gibi ölmem.

Steroidlerle ilgili sorunuz olursa sorun bana en azından birinci ağızdan yardımcı olayım. Ben bu işlere başlamadan önce avrupada birçok profesörün makalesini çevirttim paralar verip harcadım çünkü profesyonel sporcuyum ben, kullandım, kullanan çok arkadaşım var nekadar insanlar gizlesede profesyonel sporda bunlar var. Amatörler için lafım yok sadece görüntü olur ben ona karşıyım bizler amacımız için kullandık pişmanda değiliz. Rakibin kullanıyorsa sende kullanıyosun yapacak birşey yok.

Bravo işte bu bilen adam yazsın arkadaş, yok cocuğun annesini gözü görmez oldu yok cin carptı. En azından kullanmayı kafaya koymuş adama şöyle bilgiler verilmesi güzel. Hayır kullanmayı kafaya koymamadan ziyade öyle bi algı varki sanki bu ilaçlar kullanılmıyor en kötü diyorum en kötü bulunduğunuz ilçedeki en kötü spor salonunda bu ilaçları kullanan 5 tane adam çıkarırsınız o salondan. Bu sporun gerçeği budur bu ilaçlardır 50 cm kol benim babannemde de var % 40 yağ oranında. İnsanları kötü birşeyden caydırırken sadece bilen adam yazsa bu konuda buraya gelmezdi. Hocam bende yakında insuline peptidlere gecicem nano teknoloji gibi biraz. Yalnız anabolizanlara göre fiyatları çok fazla Sadece folistanine verilen para ile valla güzel bi büyüme kürü yapılır Kıbrısda kullanımı çok yaygın bu aralar tr'de tam olarak çok kullanan görmedimde. Hatta meter mevsimlerin denen *********** denyonun favori ilaçları son zamanlarda baya para döküyor.