fguclu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen öyle kardeşim. Tam olarak bunu söylüyor ve nasıl yapıldığını soruyorum.?

Arada tabi varsa bilgin bir faydası ya da zararı var mı.? Bunu da belirtirsen sevinirim..

Aslında bu dediğin olay benim arama yaparken başıma sürekli geliyor. Şimdi google istemsiz yönlendirmeleri sevmiyor kullanıcıyıda uyarmak istiyor. Fakat yeniden yönlendirdiği url aynı yani doğru url için bu uyarıyı veriyor. Yani yanlış sonuçu çıkarıyor google. Eğer gerçekten bir yönlendirme varsa verebilir fakat url ninde farklı olması gerek sonuçta yönlendirdiği url yi vermesi lazım. Yani bunun nası yapılabileceğini bilmiyorum. Fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi istenirse eğer bu url leri onun dediği şekilde indexletip google dan backlink almam mümkün. Hatta istediğin kadar url oluşturup backlink almak münkün

Benim sana tavsiyen bu konuyu sildirmen olucak. Bu yöntemle google dan backlink alınabilir evet ama bu işin birde spam boyutu var spam demek yeni filtreler demek bu yöntem bir silah olarak kullanılabilir fakat filtre getirlirse silah masumlara doğrultulacaktır.

Şimdi mesala ben sana kızsam bu yöntemle 100k Sayfa indexletsem ne olur. Aynen hacklink bir silahken filtre geldiğinde rakipleri düşürmek için bir silah halinede geliyor. Yani bu işten iki tarafta zararlı çıkar Sen kendin kullan. Ama bu konuyu bence sildir.

Hatta o url yi kısalt öyle kullan gören uyanmasın fguclu