Yakıt masrafları kargo ücreti telefon ve internet
Kargo ücreti,poşet,ambalaj vs varsa onları gider yazdırın
Cam, çerçeve, fayans tarzı yapı malzemeleri olabilir. Telefon (cihaz veya fatura), bilgisayar sarf malzemeleri olabilir. Yemek olabilir vs.
Turkiyede is nasil yuruyor bilmiyorum fakat Amerikada, o evdeki esyalardan ( demirbas esyalar yani bilgisayar v.s.) calistiginiz gunler icinde yediginiz yemege kadar hepsini dusebilirsiniz. Misal o gun bir musterinizle gorusmeye gittiniz (veya sevgilinizle restoranta gittiniz) bunu is yemegi gibi gosterip faturayi dusebilirsiniz.
Mobilim, yer neresi?
Gider olarak gösterebileceğiniz, internet, telefon faturanız, yemek(tek kişi iseniz aylık (300e kadar), içecek, elektrik (m2olarak), yakıt (aracınız varsa), ulaşım (fiş kesen taksi, bulursan), giyim, (3 ayda 1 takım elbise hakkı alman vardı ya da 1 ayda 3 takım elbise), çiçek, hırdavat, teknolojik ürünler, hediyelik eşyalar.
rakamlardan tam emin değilim.
Yemeğide gider olarak gösterebiliyormuyuz?
Gösterebilirsiniz ama kişi başı limiti var aylık. Onun üzeri tevkifatlı olarak kesilir.
tamam hocam anladık amerikada yaşıyorsun. evet amerikada. amerika. amerika
ama adam burada türkiye'yi soruyor.
niye bu kadar kızdınız ki? adam Türkiyeyi soruyor siz de başka cevap vermiş oluyorsunuz. Birbirimizi kırmayalım ufak şeylere.
Daha önce home ofis olarak çalışmadığım için kendime göre bazı şeyleri gider olarak gösteremem gibi geldiği için böyle bir konu açma gereksinimi duydum, verdiğiniz cevaplar gayet açık ve benim için faydalı oldu. Hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:36:24 -->-> Daha önceki mesaj 00:33:57 --
Mobilim, yer neresi?
Gider olarak gösterebileceğiniz, internet, telefon faturanız, yemek(tek kişi iseniz aylık (300e kadar), içecek, elektrik (m2olarak), yakıt (aracınız varsa), ulaşım (fiş kesen taksi, bulursan), giyim, (3 ayda 1 takım elbise hakkı alman vardı ya da 1 ayda 3 takım elbise), çiçek, hırdavat, teknolojik ürünler, hediyelik eşyalar.
rakamlardan tam emin değilim.
Denizlideyiz hocam

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, aslında bir çok şeyi gider olarak gösterebiliyoruz ama, home ofis olarak çalıştığımız için daha sonra başımız ağrır mı beni düşündüren şey o