gündüz 1 kepekli ekmek 5 yumurta öğlen bigjoy protein çorba 1 kase yada 1 tabak makarna akşam tavuklu salata tavuk göğüsü 1 tabak bulgur
her insanın vücudu değil ki kaldıki sanmıyorum böyle bişey olacağını bilinçsiz bir şekilde kullanım olsa olabilir fakat onun için pct kür sonu tedavisi ek olarak kür boyunca karaciğer koruyucu kullanıyorum
Sana beslenme programı vs vermediler mi? O beslenme nedir öyle sen vücudunun ihtiyacı kadarını bile alamıyosun, kürde amaç nedir tam olarak definemi olacaksın. Diyet desem seninki diyette değil yani beslenme sıfır şuanda. Kür diaynı yapıldıktan sonra oturup adam gibi beslenme hazırlanır. Önce vücudun kaç kalori yatar halde yapıyor onu çıkartırsın üzerine idman + günlük temponu eklersin diyelim 1800mü çıktı. 2500 - 3000 kalorilik bir beslenme hazırlarsın ondan sonra ilacını yemeye devam et ama bu beslenme ile pek bi fayda göremezsin boşuna genetikle oynarsın böyle kür ve beslenme düzeni olmaz.
@maxi 50cm kolu peynir ekmek ve tarhana çorbasıylamı yaptın hacım

tebrik ederim valla bide r10a ben davet etmişim seni şimdi farkettim.
Deca kullandığımı nereden biliyorsun? Müsabık sporcuyuz biz deca 22 ay kalıyor vücutta bi sürekli numune veriyoruz maçlardan önce, bana laf atacaksan şayet beni tanı önce ondan sonra laf at 50cm kol yapacağına azıcık yazdıklarımı oku idrak et beynin kolunda çalışmasın. Senin beynin çalışmıyorsa yapacak bişey yok biz bilemeyiz onu. Ayrıca genel cerrahi doktoru hormonamı bakıyor cahillikl diz boyu bide tartıştığım adama bak. Endokrin bölümüne gideceksin efendi burada ahkam kesiyon ama daha hangi doktora çıkacağını bilmiyosun

Bizim ilaç sattığımız falan yok kullanan insanalra yanlış kullanmasın diye doğsunu yönlendiriyoruz, sen adama kullanma desen ne olacak sen kimsin adam seni dinlemiyo kafasına koymuş bizde ne diyoruz, kardeşim kullanacaksan bilinçli kullan. Önce SAĞLIK. Steroid konusu çok farklıdır her doktor 6 sene okuyor diye steroidleri bilemez. Steroid sınıfı çok farklıdır onu bi araştır önce sen hangi tip doktorlar inceliyor.