Göründüğü üzere yasa dışı hatta biraz daha ilerisi sahte ilaç satanların işine gelmemiş yazdıklarım. Ben 50 cm kolum var derken yani bu işin böyle zehirli ilaçsızda olacağını bu boyutlara bu güçe ulaşılabileceğini söylemek için yazmıştım. Fakat siz daha deca'nın yan etkilerinden kurtulamadığınız için bu söylediklerimi daha idrak edememisiniz. Anlaşılacağı üzere bu tür ilaçların zeka ve beyin sağlığı üzerinde ciddi etkileri olduğunu açıkça gösteriyor.
Şunu tüm samimiyetim ile söyliyeceğim. İnanın bu konu biraz daha uzar ise forumdaki bazı anlama zorluğu çeken arkadaşlar bu tür ilaçların sağlığa son derece faydalı olduğunu, spor yapan herkesin bu ilaçları kullanmadan kas yapmayacağını söyleyecekler. Şuna inanıyorum ki bir kaç kişi şuan belki 1-2 tane daha saf düşürürüm de cebindeki 3-5 kuruşunu alırım diye pusuya yatmış durumda. Yani sırf karşınızdakinin 3-5 kuruşunu alacaksınız diye lütfen insanların sağlığı ile oynamayın insanları yanlış yönlendirmeyin. İnanın bu kişilere bir zarar gelirse bunun vebalinin altından kalkamazsınız. Sırf yüzünüz 3 kuruş görecek diye insan sağlığını tehlikeye atmayın. Unutmayın r10 çok takip edilen bir site ve bu konu google'da indexlenmiş ve yarın bu konuya forum dışından'da izleyenler olacak ve bizler bu kişilere doğruları söylemek zorundayız. Arkadaşlar Kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmeyin. Gidin bir Genel Cerrahi doktoruna hormonları kullanacağınız ilaçları sorun onlar bu konular hakkında geniş bilgi sahibiler. Ve sizi bu konularda aydınlatsınlar. İnanın doktorlar boşuna 6 yıl okumuyorlar. Zehir tacirlerine aldanmayın kanmayın onlar sizi kandırmak için bin bir türlü yalana başvururlar.
Lafım asla konu sahibi arkadaş değil ona saygı duyuyorum. Ben üzerime düşen görevi yaptım. Arkadaşı uyardım. Hatta ve hatta ısrarcı dahi davrandım ve davranmaya devam da ediyorum.
Konuda yazdıklarım lütfen şahsi olarak kimse üzerine alınmasın. Yarası olan gocunsun!!! Birde not : Bu iş ile uğraşanlar satışını yapanların genelde kullandıkları yalanların en başında maalesef 10 yıldır bu işin içindeyim, 15 yıldır bu işin içindeyim bana inan güven, ben sana yardımcı olurum diyen kişilere lütfen itibar etmeyin.Sağlığınızı tehlikeye ve riske atmayın. İnsan sağlığı inanın bu kadar ucuz değil.