Bir avukat ile çok kısa sürede yayın durdurma/engelleme yapabilirsiniz. Ancak yayın sadece ilgili sayfalar için engellenir ya da yayının bütünü dediğiniz yöndeyse yayın durdurma olabilir. Gerisi, devir mahkeme süreci uzun olabilir dediğiniz gibi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:12:09 -->-> Daha önceki mesaj 21:11:26 --
Yazıdan faydalanmak isterim ama boş sayfa geliyor, açılmıyor şu anda.
Arkadaşın yazısı çok güzel ve açıktı yararlı oldu. Okumuştum sanırım sitesinde sorun vardır açar yeniden.
Anladım hocam domaini alma şansımız olur mu mahkeme açıldı ve tamamen herşeyi bize ait gibi yayın yapıyor.
Marka ile ilgili hukuki durum şu;
Örneğin;
Benim tescilli markalarımdan biri
Pipocu
Ben başvurumda sadece
34 Sınıfı seçtim ve buna göre markamı tescilimi yaptırdım.
34. Sınıfın içeriği:
Tütün ve tütün mamulleri. Tütün içenlere mahsus malzemeler(Pipolar, puro ve sigara ağızlıkları küllükler, tütün kutuları, sigara sarmak için cep aletleri, sigara kağıtları, nargileler, çakmaktaşları, çakmaklar dahil). Kibritler.
Bu durumdayken adam benim markamla tescil yaptırsın yada yaptırmasın örneğin;
tekstil, gıda vb. her işi yapabilir hiç bir şey yapamam kolay kolay.
Ama adam benim sektörümde iş yapıyorsa hemen ihtarname yollarım ve işlem başlatırım ve hukuki süreç başlar.
Sorun bunun daha ötesinde hocam yukarıda yazdıklarıma dikkat ederseniz. Ama yinede teşekkür ederim ilginiz için