açık ve net bir şekilde söylüyorum bu ilaçlar ile kendi kendine kandırmaktan başka hiç bir şey yapmazsın. danabol 1. haftanın ardından vücüdunda anormal derece su tutacak ve aşırı derece kilo artışı olacak. kas yaptım zannedeceksin ama ilacı bıraktığın andan itibaren gün gün eriyeceksin kendinden nefret edeceksin pisikolojik bunalıma gireceksin. 1 ay sonra dayanamayıp daha ileri seviyede halostestin vb türdeki ilaçlara yönleceksin. Fark etmeyeceksin ama içeriden içeriden iç organların çürümeye başlayacak. karaciger enzimlerin alt üst olacak. hele danabolu oral yoldan alıyorsan organlara binen yük 2-3-4 katı daha fazla olacak. üstelik birde mamaları kalitesiz bir yerden aldıysan bu karacigeri daha çok yoracak.
bir dost olarak kardeş olarak lütfen kullanma. inan bir yararı faydası yok. ALLAH bana çok şükür nasip etmedi. piyasanın en iyi en sağlam maları elimin altındaydı ama hiç bulaşmadım her niyetlendiğimde tam karar verdiğimde ince çizgiden döndüm. inan kullandığım protein tozundan dahi nefret ediyorum. haftada 1 bilemedin 2 çok zorda kalırsam alıyorum. ben powerciyim. benim abiler bu işin türkiyede öncüsü dünyada sayılılar. Öyleki Raw Becnh'de 280 300 kg arası giriyorlar. kollar 63 cm devasa bb yapanlarda bu kol yok. ama gel görelim mamadan çıktıktan sonra maalesef güçte, kollarda yerle bir oluyor.. bundan sonra bir o kadar uğraşıyorlarki hormonları dengelesinler. yok pctler yok aol'ler bilmem neler neler. yok bitkisel otlar, tribülüsler. inan canına edersin. Benim kollar 50 cm benchte 110-140 kg arası çıkıyor squat 160 dedlift 170 kgdayım ve en önem verdiğin iki şey iyi dinlenme uyku, ve beslenme. ve en önemlisi sabır.
inan bu olaylar ile ilgili başımdan geçen çok kötü olaylar var. çok yakınım istanbulda çokta meşhur bir zincirin sahibi. hocasına aylık 1000 lira veriyordu. çocuk 2 ayın sonunda bir hastalık geçirdi adını unutum çocuk 1.5 2 yılda zor toparlandı bize itiraf ediyor diyor önümde annemi kesseler sesimi çıkartamıyordum..o derece yani.
bence dostum şeytana lanet et. ve kullandığın ilaçları at kullanma.
Erkekliğe elveda, steroid kullanımın bittikten sonra da kasların eriyecek ileri de pişman olacaksın kim aklını çeldiyse bugün hocam dediğin kişilere söveceksin. Steroid dönemi boyunca motive olursun boş görüntüyle iyi ki kullanmışım vs. gibi.
Ben sana tüm samimiyetimle söylüyorum hocam aynı gün bırak kurtul. Keşke dinleseydim demessin sonra sağlığın gittikten sonra yaşamanın veya vücudun bir önemi kalmaz. Zaten boyun kilon iyi 5-6 ay azimli çalışsan yeterli olur. Ben bu işi profesyonelde yaptım 9 yıldır yapıyorum hiç devam etme.
Hocam bi git allah aşkına erkekliğe elvedaymış
biraz konu dışı olacak da hocam yağ yakımı için clenbuterol kullanmayı düşünüyorum bu ilaç hakkında internetten olumlu-olumsuz yorumlar mevcut kullanan arkadaşlarımda var fakat bir profesyonel olarak bana bilgi verir misiniz?
Mesajını gördüm yazayım dedim, clenbuterol alternatif yağ yakıcıdır fena değil ama çoğu insanda kramp yapabilir. Yüksek doz uzun süre kullanımda kalp krizini tetikleyebilir, su kullanımını arttırmalısın ve magnezyum almalısın bu dönemde.
şimdi gördüm mesajı hem çok yazmışın hemde çok boş yazmışsın. kusura bakamayın ama sizinkisi kör cahillik. Bakın cahillik değil kör cahillik.
Arkadaşlar dostlar kimse kusura bakmasın. Burası birbirimizi yarıştıracağımız yok ben 6 yıllık yok 10 yıllık sporcuyum deme yeri değil. Gidin havanızı egonuzu başka yerde atın tatmin edin. Burada son derece ciddi bir konu var. Ve bu kişinin sağlığı geleceği burada yatıyor. Ben bu konuyu görmüşsem eğer cevap vermezsem susarsam dilsiz şeytan olurum. Ben elimden geleni yaptım. Gerekeni söyledim. ALLAH akıl vermiş irade vermiş. Ama şuna inanın arkadaşlar bu tür forumlarda vb yerler bu tür maddelerin kılıcını çeken mahlukatlar bu işin satışını yapan kişilerdir. Asla bunlara inanmayın kanmayın.Öyle. Ad... insanlardırki cebinizdeki 10 liraya tenezzül eden kişilerdir.
Ayrıca bu ilaçların doktor reçetesiz satılması yasaktır.tehlikelidir.
Dediğim gibi boş mesajlara tennezül dahi etmememiz lazım.Boş teneke boş ses çıkarır misali. Ayrıca Real ve Sanal hayatta bu işin ticaretini yapanları şikayet edin.
@maxi hocam allah aşkına neler yazmışsın 63cm kol nedir mr oliypiada yok okadar kol adamın boyunu yazacaktın kolunumu yazdın

Sen millete diyosun şukadar yıl yapmışsın bilmem ne havanızı egonuzu başka yerde atın demişsin kendin 50 cm kolum var diyosun bu ne oluyo şimdi
Hayatında steroid kullanmamış, steroidlerin nedemek olduğunu bilmeyen yorumları gördüm resmen.
Konuyu açan arkadaşa yazıyorum ben, sen forumdakileri geç kafana takılan bişey olursa gel bana sor. 1999 - 2012 yılları arasında a milli güreş takımındaydım. 7 yıl steroid ve peptid satışı yaptım bu ülkede. Kimsenin aklına gelmeyen ilaçlarıda denedim arkadaşlarımda denedi. DNP hariç tüm steroid, peptid ve GH sınıfını kullandım. İlaçların vücutta yarılanma süreleri, hangi ilaçlar en iyi kombin olur bilirim yardımcı olurum. Kulaktan dolma bilgilere bakma sen sakın. Kasların eriyecek vs tamamen hikaye, herşey beslenmene bağlı, ilaçlar sadece sıçrama etkisi yaratırlar.
Kullandığın ilaçlar klasik başlangıç kürü. Boldenon yumuşak bir ilaç, protein kullanımını arttırıp kırmızı kan hücrelerini çoğaltır, ayrıca damar genişlemesi yaratır. 10. haftadan sonra asıl etki görmeye başlarsın ve taban olarak 400 - 500mg almak durumundasın. Testosteron 250 pek birşey göstermeyebilir 500mg sabit dozda gidebilirsin. Dianabol etkili ilaç, kastan ziyade kür başlangıçlarında kick stat dediğimiz sıçrama evresinde sana güç kuvvet artışı sağlar, bunuda eklemlerde ve kas içinde bulunan sıvıları arttırarak adele genişlemesi yapar. Yani bunu kullandığında gücünde artış olur ölçülerinde artar. Kür bitimi bu tutulan suyun bir kısmını vücut atar.
Steroidler elbette zararlıdır ama bunu dünyada profesyonel anlamda tüm sporcular kullanıyor, artık biz 5 yıl önde peptidlere geçtik steroid dönemi avrupada kapanalı çok oldu ülkemize daha yeni geçiliyor insanlar bilmiyor. Bir insan kafasına koyduysa kür yapacam diyorsa yapar, amaç onu kür sonunda en az zararla bitirtmek. Hani adamı taşlamanın yada bağırmanın ona faydası yok adam kullanacak sen ölecen desende kullanacak. Ben güreşçiyim benim kullandığım ilaçları birisi duysa adam diyor sen nasıl ölmedin diye. Ne sigaram var ne alkolüm haftanın 6 günü idman yaparım hernüm 1 kiloya yakın et tüketirim 1 defa hastalandığımı bilmem. Öleceksemde spor salonunda spor yaparken ölürüm sigara içip keşler gibi ölmem.
Steroidlerle ilgili sorunuz olursa sorun bana en azından birinci ağızdan yardımcı olayım. Ben bu işlere başlamadan önce avrupada birçok profesörün makalesini çevirttim paralar verip harcadım çünkü profesyonel sporcuyum ben, kullandım, kullanan çok arkadaşım var nekadar insanlar gizlesede profesyonel sporda bunlar var. Amatörler için lafım yok sadece görüntü olur ben ona karşıyım bizler amacımız için kullandık pişmanda değiliz. Rakibin kullanıyorsa sende kullanıyosun yapacak birşey yok.