Hocam kullanıp kullanmamak senin düşüncen tabi. Kuaförde tanıdığım abim vardı. Profesyonel olarak milli sporcuymuş. Streoid kullandığı için şuan çocukları olmuyor ve adam çökmüş. Elbet hormon tedavisi vardır ama vücuda verdiği zarar fazladır. Ayrıca doğal yollarla güzel bir vücut yapabilirsin bence.
2 yıldır vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum. Beslenmeye dikkat etmediğim çok parçalı vücudum var. isteğe göre resim atabilirim. Belki streoid kullanmaktan veya cleanbuterol kullanmak isteyen kişileri vazgeçirir.
clenbuterol önermem hocam. Hiç kullanmadım arkadaşım kullandı. Uyardım dinlemedi. 1 hafta kullandı acayip çarpıntı, gece uyumama, cinsel isteksizlik gibi birçok sorun yaşamış. Zaten doğal yollarla olmayan her şey sakıncalıdır. Yağ verme derdiniz var ise L-karnitin cla gibi doğal yağ yakıcılar var. Bunları öneriririm.
fotoğraf atsana merak ettm
şimdi gördüm mesajı hem çok yazmışın hemde çok boş yazmışsın. kusura bakamayın ama sizinkisi kör cahillik. Bakın cahillik değil kör cahillik.
Arkadaşlar dostlar kimse kusura bakmasın. Burası birbirimizi yarıştıracağımız yok ben 6 yıllık yok 10 yıllık sporcuyum deme yeri değil. Gidin havanızı egonuzu başka yerde atın tatmin edin. Burada son derece ciddi bir konu var. Ve bu kişinin sağlığı geleceği burada yatıyor. Ben bu konuyu görmüşsem eğer cevap vermezsem susarsam dilsiz şeytan olurum. Ben elimden geleni yaptım. Gerekeni söyledim. ALLAH akıl vermiş irade vermiş. Ama şuna inanın arkadaşlar bu tür forumlarda vb yerler bu tür maddelerin kılıcını çeken mahlukatlar bu işin satışını yapan kişilerdir. Asla bunlara inanmayın kanmayın.Öyle. Ad... insanlardırki cebinizdeki 10 liraya tenezzül eden kişilerdir.
Ayrıca bu ilaçların doktor reçetesiz satılması yasaktır.tehlikelidir.
Dediğim gibi boş mesajlara tennezül dahi etmememiz lazım.Boş teneke boş ses çıkarır misali. Ayrıca Real ve Sanal hayatta bu işin ticaretini yapanları şikayet edin.
hocam bu ilaçları doktor vermiyor satılmasıda yasak zaten türkiyede yasal değil bu ilaçlar yurt dışından temin ediliyor ki arkadaş yazdığında haklı yani bu tür ilaçları bilinçsiz kullanmak tehlikeli. ilaçları aldığımda yıllarını bu işe vermiş 15 20 yıllık spor deneyimi olan ilk kürünü 98 yılında yapan bir abim 5 yıl çocuğu olmamış sebebi bilinçsiz kullanım ama kendisine burdanda teşekkür ederim edindiği deneyimler sayesinde ve yapacağımız pct kür sonu tedavisi ile bu riski minimuma indiriceğiz.