Ya arkadaş tamamda o kadar gereksiz bilgi yazmışsın ki şurda 6 yıllık sporcuyum bende , bu spor ekmek peynir ilemi yapılıyor sanıyorsunuz o gördüğünüz atletleri , futbolcuları , nba , fitness modeller , hollwod aktörleri tavuk pilav, supplement , ağırlık kaldır indir ilemi yapıyor sanıyorsunuz bu sporu ? Geç bunları dinlenme uyku beslenme filan boş bunlar. , genetiğin tip 1 ise istersen günlük 10 kg karbonhidrat protein al dinlen uyu sentezleyemedikten sonra boş. Sen aynı ürünler elinin altında varmış ben yıllarca bunları satan adamlarla calıştım türkiyede vucut geliştirme yapan insanların % 98'i anabolizan kullanıyor powercilerin % 100 ü kullanıyor. Organ çürümesi nerden cıktı kim söylüyor bunları hangi bilim ? anabolizanların growht hormonlarının sadece uzun süreçde organ büyütme gibi yan etkileri var ayrıca karaciğer enzimlerini yormasının nedeni oral veya enjeksiyon steroidlerinin bıraktığı toksit etkisi alt değerlerinde yükselme yapar. Sporcular babalarının hayrınamı pct dönemine giriyorlar veyahut milk thistle , enginar kürlerine giriyorlar. Karaciğer enzimleri 2 ayda pct dönemiyle gayet eski haline dönebiliyor. Olay steroid kullanımında değil steroidi temiz dozajda alıp , Düzgün bi pct yapılırsa alacağı yan etkide minimize olur. O erkekliğinden olan tipler yanlış küre girmenin bokunu yaşayan insanlar.
Ben burda kimseye bunları kesin kullanda demiyorum ama o beslenme uyku spor ayaklarını insanlar geçsinler. Kendi öz kardeşini naturalım diye 3 yıl boyunca kandıran adamları biliyorum ben. Natural bodybuilding diye birşey yok natural fitness vardır. O görünen insanlar ekmek peynir ile yapmıyor o vucutları o ağırlıklarıda onla basmıyorlar.
Büyüme kürü için deca yerine boldenonu ekleyen adam bu işi araştırıp girmiştir zaten alacağı yan etkileri filanda kendince biliyodur.
ha bu arada şunuda bilin dünyanın en zararlı maddeleri sıralamasında sigara 4 5 sırayı alırken steroid 100'lerde yani sigara içipde anabolizanları kötüleyen adamlar oluyor onlar çok komik oluyor.
Son olarak bu anabolizan kullanımını bıraktıktan sonra sönüyorsunuz efsanesini kim çıkardı acaba ? Nasıl bi mantık bu kalori açığının uzerinde zaten yüklü karbonhidrat alımı yapınca 3/2'ni her türlü korur korunuyor kendim bal gibi bunu 3 yıldır başarabiliyorum 500 mg testo ile aldığım 5 cm hacim varsa 3 nü bal gibi tutarım.
E insanlarda gerçekleri bilmeyince gidip meter mevsimler , baran kalaycı cart curt gibi insanlara para bayılıyorlar bizde yumurta tavuk yiyip böyle olucaz diye . Saçma sapan uzakdan eğitim , saçmalıkları götüne yediği testonun kokusu 10 metre öteden gelen adamlar youtubede coluk cocuğua natural ayağıyım cekenler. BU sporun gerçek bu yüzü bu değil hocam. Yapan adam sabırlıdır kimseyi sallamaz amenna . 5 yıl natural yaparsın 6. ayında yediği kürle hulka dönen cocuk sana salonda sen düzgün calışmıyorsun işi bilmiyorsun 5 yıl boşa calışmışsın edebiyatı yapar.
Forumda bi kaç defa spor bölümünde takıldım mesajları okudum adamın biri burda nac şampiyonu ertuğ evrekliyi bana natural diye savundu düşünün yani spor algısı ne durumda forumdaki. Korkum yakıda olimpiaları filanda natural filan yazıcaklar.
Olimpiaların , ifbb proların cocuğu kaynıyo . Bir işi öğrenmeden o iş yapılırsa o zaman olmaz. Calışacağın hocayı , küre gireceğin doktoru iyi secersen kimsenin erkekliğine birşey olmaz . Sağlığa uzun dönemde herşeyin yan etkisi olur yediğimiz tavuklardaki öströjenden , Yediğimiz balıkdaki civa fazlalığından içtiğin fazla suyun dahi zararı varken.
şimdi gördüm mesajı hem çok yazmışın hemde çok boş yazmışsın. kusura bakamayın ama sizinkisi kör cahillik. Bakın cahillik değil kör cahillik.
Arkadaşlar dostlar kimse kusura bakmasın. Burası birbirimizi yarıştıracağımız yok ben 6 yıllık yok 10 yıllık sporcuyum deme yeri değil. Gidin havanızı egonuzu başka yerde atın tatmin edin. Burada son derece ciddi bir konu var. Ve bu kişinin sağlığı geleceği burada yatıyor. Ben bu konuyu görmüşsem eğer cevap vermezsem susarsam dilsiz şeytan olurum. Ben elimden geleni yaptım. Gerekeni söyledim. ALLAH akıl vermiş irade vermiş. Ama şuna inanın arkadaşlar bu tür forumlarda vb yerler bu tür maddelerin kılıcını çeken mahlukatlar bu işin satışını yapan kişilerdir. Asla bunlara inanmayın kanmayın.Öyle. Ad... insanlardırki cebinizdeki 10 liraya tenezzül eden kişilerdir.
Ayrıca bu ilaçların doktor reçetesiz satılması yasaktır.tehlikelidir.
Dediğim gibi boş mesajlara tennezül dahi etmememiz lazım.Boş teneke boş ses çıkarır misali. Ayrıca Real ve Sanal hayatta bu işin ticaretini yapanları şikayet edin.