teşekkür ederim ama 12 haftlaık bir kür

vitamin olarak multivitamin , çinko , apikobal tüketiyorum kür boyunca ek olarak milk thistle karaciğer koruyucu ve t-alpha büyüme hormonu
kas erimesi erkekliğe elveda hocam bu yazdıkların boş

kullandığım ilaçları bi araştırmanı tavsiye ederim 9 yıldır bu sporu yapıyorsan sende bilirsin kür sonu tedavisi diye bişey var ki hormonlara bişey olmuyor olsa bile pct ile hormonların kendine gelmesini sağlamak için kür sonu tedavisi yapıyoruz ki kötü bir yanını gördüğüm anda zaten kullanımı bırakacağım
sağolasın
Hocam kullanıp kullanmamak senin düşüncen tabi. Kuaförde tanıdığım abim vardı. Profesyonel olarak milli sporcuymuş. Streoid kullandığı için şuan çocukları olmuyor ve adam çökmüş. Elbet hormon tedavisi vardır ama vücuda verdiği zarar fazladır. Ayrıca doğal yollarla güzel bir vücut yapabilirsin bence.
2 yıldır vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum. Beslenmeye dikkat etmediğim çok parçalı vücudum var. isteğe göre resim atabilirim. Belki streoid kullanmaktan veya cleanbuterol kullanmak isteyen kişileri vazgeçirir.
biraz konu dışı olacak da hocam yağ yakımı için clenbuterol kullanmayı düşünüyorum bu ilaç hakkında internetten olumlu-olumsuz yorumlar mevcut kullanan arkadaşlarımda var fakat bir profesyonel olarak bana bilgi verir misiniz?
clenbuterol önermem hocam. Hiç kullanmadım arkadaşım kullandı. Uyardım dinlemedi. 1 hafta kullandı acayip çarpıntı, gece uyumama, cinsel isteksizlik gibi birçok sorun yaşamış. Zaten doğal yollarla olmayan her şey sakıncalıdır. Yağ verme derdiniz var ise L-karnitin cla gibi doğal yağ yakıcılar var. Bunları öneriririm.