dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilmiyorum politikalara aykırı olan bir şey eklememeye özen gösteriyorum ama benim site tarzında bir sürü sitede adsense reklamları dönüyor.
Uzman kişiler mutlaka vardır. Tamamen kendi bildiklerimle ilgili yazıyorum bu yazdıklarımı. Yanlışlarım olabilirim. Düzeltecek varsa çok sevinirim.

Sizin siteniz tarzında bir sürü yayın olabilir. Muhtemelen bunların halihazırda adsense hesapları vardır.

- Sitenizde öncelikle gizlilik politikası, iletişim gibi temel bilgiler görünür bir yerde değil. Belki bunun etkisi olabilir. Bunun yanında sosyal ağlar da daha görünür olabilir.

- İçeriklerin özgün olduğunu düşünmüyorum. Yanlış değerlendiriyor da olabilirim bu konuyu. En azından adsense onayı almak için fotoğralarından içeriğine kadar özenilmiş bir site daha doğru olacaktır.

- Amacınız adsense almaksa gerçekten bildiğiniz bir konuda özgün içerikler üretip o şekilde başvuru yapmanız daha doğru olabilir. Zaten adsense aldıktan sonra içerik konusunda daha özgür olma şansına kavuşacaksınızdır.

- Sitenin anahtar kelimesi "İlginç Bilgiler" gibi duruyor. Bence siteniz çok kalabalık ve herhangi bir ilginç bilgi yakalamak zor.

Benim görebildiklerim bunlar. Sadece dışarıdan bakan biri olarak gördüklerimi yazmak istedim. Mutlaka daha bilgili insanlar vardır burada. Onlar da yardımcı olursa mutlu olurum.