maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açık ve net bir şekilde söylüyorum bu ilaçlar ile kendi kendine kandırmaktan başka hiç bir şey yapmazsın. danabol 1. haftanın ardından vücüdunda anormal derece su tutacak ve aşırı derece kilo artışı olacak. kas yaptım zannedeceksin ama ilacı bıraktığın andan itibaren gün gün eriyeceksin kendinden nefret edeceksin pisikolojik bunalıma gireceksin. 1 ay sonra dayanamayıp daha ileri seviyede halostestin vb türdeki ilaçlara yönleceksin. Fark etmeyeceksin ama içeriden içeriden iç organların çürümeye başlayacak. karaciger enzimlerin alt üst olacak. hele danabolu oral yoldan alıyorsan organlara binen yük 2-3-4 katı daha fazla olacak. üstelik birde mamaları kalitesiz bir yerden aldıysan bu karacigeri daha çok yoracak.

bir dost olarak kardeş olarak lütfen kullanma. inan bir yararı faydası yok. ALLAH bana çok şükür nasip etmedi. piyasanın en iyi en sağlam maları elimin altındaydı ama hiç bulaşmadım her niyetlendiğimde tam karar verdiğimde ince çizgiden döndüm. inan kullandığım protein tozundan dahi nefret ediyorum. haftada 1 bilemedin 2 çok zorda kalırsam alıyorum. ben powerciyim. benim abiler bu işin türkiyede öncüsü dünyada sayılılar. Öyleki Raw Becnh'de 280 300 kg arası giriyorlar. kollar 63 cm devasa bb yapanlarda bu kol yok. ama gel görelim mamadan çıktıktan sonra maalesef güçte, kollarda yerle bir oluyor.. bundan sonra bir o kadar uğraşıyorlarki hormonları dengelesinler. yok pctler yok aol'ler bilmem neler neler. yok bitkisel otlar, tribülüsler. inan canına edersin. Benim kollar 50 cm benchte 110-140 kg arası çıkıyor squat 160 dedlift 170 kgdayım ve en önem verdiğin iki şey iyi dinlenme uyku, ve beslenme. ve en önemlisi sabır.
inan bu olaylar ile ilgili başımdan geçen çok kötü olaylar var. çok yakınım istanbulda çokta meşhur bir zincirin sahibi. hocasına aylık 1000 lira veriyordu. çocuk 2 ayın sonunda bir hastalık geçirdi adını unutum çocuk 1.5 2 yılda zor toparlandı bize itiraf ediyor diyor önümde annemi kesseler sesimi çıkartamıyordum..o derece yani.
bence dostum şeytana lanet et. ve kullandığın ilaçları at kullanma.
biraz konu dışı olacak da hocam yağ yakımı için clenbuterol kullanmayı düşünüyorum bu ilaç hakkında internetten olumlu-olumsuz yorumlar mevcut kullanan arkadaşlarımda var fakat bir profesyonel olarak bana bilgi verir misiniz?