Selam arkadaslar,

Lütfen asagidaki yaziyi cok dikkatli okuyun ve tamamen anladiginiza emin olduktan sonra ve yine de basvurmak istiyorsaniz mesaj atabilirsiniz.

Maalesef bir arkadasa güvenerek acayip zaman kaybettim, baska kisilere de bakiyorum ama bir de buradan bulmaya calisacagim.

Proje 3 asamadan olusuyor

1- Webservis tarafi
2- Mobil tarafi
3- Web tarafi
a) Kullanici tarafi
b) Yönetim tarafi

Eksik olan kisim web tarafi (kullanici ve yönetim tarafi) yapilacak. Tüm veri akisi Web servis üzerinden gidecektir. Web'in kullanici tarafinda cok is yok, asil is yönetim paneli tarafinda.

Ilk versiyon icin serviste tüm metodlar/fonksiyonlar mevcut. Onlar üzerinden calisilacak sadece. Ileriki versiyonlar icin eklemeler vs yapilacaktir.

Aradigim teknik özellikler

1- Asp.Net MVC ile cok tecrübesi olan (C# ile yazilacak ve Ajax ya da benzeri bir teknolojinin kullanilmasi gerekiyor.)
2- Bu konuda referans gösterebilen (Yaptigi projeler ve örnek kodlar, kullandigi teknolojilerin belirtilmesi lazim)
3- Isin görsel tarafini en iyi sekilde halledebilen
3- Harita API lerini nasil kullanacagini bilen ve bu konuda tecrübe sahibi
4- OOP Presiplerine göre temiz kod yazmak

Not: Isterseniz CV de yollayabilirsiniz.

Diger Özellikler

1- Yapacagimiz plan dogrultusunda haraket edecek
2- Is ahlakinin ne oldugunu bilen ve yaptigi seylerin sorumluluk alan. (Bu madde cok önemli, lütfen tekrar tekrar okuyun)
3- Kaliteli is yapan!
4- Zamani olan
-----

Proje ile ilgili bilgisi cok sonra verecegim. Ancak kisaca belirtmek gerekirse devletin bazi kurumlari icin, avrupa'daki bazi ülkelerde kullanilmak üzere bir cözüm gelistiriyoruz.

Part-time calisacak birilerine bakmiyorum, kendini bu projeye verebilecek insanlar gerekli ve ikide bir su oldu bu oldu diye bahanelerle gelmemeli. Bahane dinlemekten inan biktim. Boyle bir karaktere sahipseniz hic bulasmayin. TFS ya da buna benzer bir sey uzerinden is takibi yapacagiz. Takildiginiz yerlerde yardimci olurum (yazilim alaninda) ancak isi yapabilecek kapasitede olmaniz gerekmekte. O yüzden amatör kisiler ya da kendilerini profesyonel kisvesi altinda gösterenler lütfen basvurmasin.

Is planina sadik kalacak sekilde hakaret edilmesi gerekiyor. Bu plana uymayacak kisiler lütfen basvurmasin.

Yönetim paneli icin hazir seylerden kullanilabilir, sorun degil, yani sifirdan bir seyler yapilmasi gerekmiyor. Ancak bazi seyler icin hazir seyler yetmeyecektir.

Gerekli bilgiler pm gibi sacma sapan mesaj yazanlar/atanlar kaale alinmayacaktir. Oncelikle kendinizi tanitmaniz ve referanslarinizi göstermeniz gerekmekte. Bu isi her hangi bir kisiye verme niyetim yok, ve en önemli kriterlerden birisi gercek anlamda ahlakli ve kaliteli biri olmanizdir. Daha fazla kaybedecek zamanimiz mevcut degil.

Ücret konusunu her sey hallolduktan sonra konusuruz.

Üslubum sert olmussa yanlis anlamayin, son projeden dolayi biraz sinirliyim bu konuda, bosu bosuna onca zaman kaybettim, tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum. O yüzden calisma takibi biraz kati olacaktir. Ama her sey yoluna gelince bir problem kalmaz.