Site adresi : pm ile verebilirim. herkese göndermiyorum.
Site için istenen fiyat: 700 TL, pazarlıksız.
Sitenin aylık getirisi: adsense görüntüsü konuda mevcut.
Sitenin açılış tarihi: 06.07.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: -
Günlük hit sayısı: 100-150 tekil arası
Ziyaretçi kaynağı: %50 arama motorları, %50 google play webview uygulaması. hitlerin %80i mobildir.
Domainin yaşı: 6 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: evet. uygulama dahil.
Hosting dahil midir: hayır. 1 hafta idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet. kendi yazılımım. siteyi alan kişi scripti satma yetkisine sahip değildir. satış izni vermiyorum.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -
script kendi özel yazılımımdır. içerik girme durumu yoktur. siteye açtığım günden beri hiç girmedim
web view uygulaması google playde yer almaktadır. site, uygulama sayesinde hitlendi. uygulamaya reklam çıkmadım. tamamen özgündür.
addafix, cia gibi apilere bağlı değildir. yurtdışından bir siteden api satın aldım. sonuçlar, addafıx gibi uygulamalardan farklı olarak gerçekçidir. sorgu başına 0,0048 $ ödüyordum. yaklaşık 2 aydır apiyi iptal etmiş durumdayım. isterseniz apiden devam edersiniz, veya addafix apisi bulur yada bu şekilde apisiz devam edersiniz.
6 sına kadar satılmazsa satışı iptal edeceğim. sıkışık olduğum için satmak istiyorum.
google uygulamasını devir etmiyorum, hesabımda çok sayıda uygulama olduğu için uğraşamam devir ile. webview olduğu için sitede yapacağınız değişiklikler uygulamada da görünür. olur da uygulama reklamı çıkmak isterseniz, sizin yerinize ben çıkabilirim.