Hocam aynı dert benimde başıma geldi. Temayı sildim yeniden koydum çözülmedi, eklentileri kaldırdım çözülmedi. Bunu ben şöyle çözdüm, sitenin tüm wp dosyalarını ftp den temizleyip yeniden temiz wordpress attım. Daha sonra ünlü eklentiler dışında hız optimizasyonu için kurduğum eklentileri sildim. Ftp şifresinden tutta, wp giriş şifreme kadar herşeyi değiştirdim sorun düzeldi. Mutlak suretle ana dizinde ki wordpress i silip yeniden dosyaları atman gerekiyor. Çünkü bunu wordpress dosyalarından birisine yerleştiriyorlar. Sen ne kadar diğer eklenti veya tema dosyalarından silersen sil kendini yeniliyor sürekli. Ama indexleri çözmek biraz zor, açıkçası günlerce wm tools tan linkleri kaldırmakla uğraştım...
Geçmiş olsun...
Saolun hocam, tüm indexleri kaldırsam wm toolstan, sonra kendi indexlerimi tek tek tanıtsam o zaman daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum ama öncelikle virüsü temizlemem lazım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:41:16 -->-> Daha önceki mesaj 08:24:54 --
Bu arada indexleri komple kaldırdığında tekrardan aynı indexler eklenmiyormuş sanırım. 25.000 çince indexi tek tek mi kaldırmam gerekiyor? Başka çaresi yok mu acaba. O sayfalar şu an 404 hatası veriyor.