klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MErhaba Arkdaslar;

wordpress icin bi kod veya eklenti yazdirmayi düsünüyorum.

Wp nin kullanci olarak girildiginde, kullanici panelinde Kullanicinin Kullanici adi ve Sifresi bulunan bir bölüm olmasini istiyorum. böyle bir ekleti varmi bilmiyorum ben bulamadim.

Eklenti olarak söyle olacak...
Kullanici paneline girildiginde gerekli menüde kullanicinin kullanici adi ve sifresi bulunacak

Kullanci Adi : Klasweb
Kullanici Sifre : 6543210 (Sifresiz)

Gibi görünecek
ve kullanici Sifresini unuttugunda sifremi unuttum diyerek sifresini emailine gonderecek ama sifreyi sifirlama linki degil unuttugu sifreyi emailine gönderecek...

Bu sekilde kod eklenti varmi bilmiyorum yok ise bu sekilde bi kod veya eklenti yazacak arkadaslar PM ile veya konu altinda cevap olarak Ücreti bildirebilirseniz sevinirim...

Saygilarimla
Yanıtlayayım sorunuzu.

Wp nin kullanci olarak girildiginde, kullanici panelinde Kullanicinin Kullanici adi ve Sifresi bulunan bir bölüm olmasini istiyorum. böyle bir ekleti varmi bilmiyorum ben bulamadim.

Ön yüzde mi arka yüzde mi böyle bir şeye ihtiyaç var ?
İkiside yapılabilir bu arada.

Eklenti olarak söyle olacak...
Kullanici paneline girildiginde gerekli menüde kullanicinin kullanici adi ve sifresi bulunacak

Üstün cevabını aldım. Sanırım brudan düzenleme yapabilecek ?

Kullanci Adi : Klasweb
Kullanici Sifre : 6543210 (Sifresiz)

Şifresiz yazdığınız alanda anlatmak istediniz nedir ?

Gibi görünecek
ve kullanici Sifresini unuttugunda sifremi unuttum diyerek sifresini emailine gonderecek ama sifreyi sifirlama linki degil unuttugu sifreyi emailine gönderecek...

Şimdi wp_user tablosunda, wp kendi password hash metodunu kullanır. Şifreleri saklamak için. https://codex.wordpress.org/Function..._hash_password

Ancak şu yolla yapılabilir, geçmiş kullanıcılar için bu özellik çalışmaz ama eklentiyi aktif ettikten sonraki dönem için şifreler hem farklı tabloya hem de wp_users'a yazdırılıp dediğinizin mümkünü olabilir.

Bu sekilde kod eklenti varmi bilmiyorum yok ise bu sekilde bi kod veya eklenti yazacak arkadaslar PM ile veya konu altinda cevap olarak Ücreti bildirebilirseniz sevinirim...

Bütçeyi yazıyorum. Özel mesaj ile kolaylıklar.