Bizden bir şey olmaz arkadaşlar. Kıraathaneden geliyorum. 1 saatte nasıl insanı sinir edebiliyor bazı insanlar.

İnançlı ve sözde milliyetçi,ülkücü bir dayı var konu açıldı dün ki Terör saldırısından adam sırf içerde alkol içtikleri için iyi olmuş diyecek şehit mi sayılacak şimdi bunlar diyor. Tartışmaya girip konu uzamasın diye en baştan dedim içerde para için çalışanda var onlara yazık olmuş diyor.

Gel de böyle adamlarla birlik,beraberlik konuş. Tüküreyim ben böyle birliğe,beraberliğe.

İçerdeki adama laf eder içki içtiği için . Bilmez ki belki içeride devlete savunma sanayi için üretim yapan adamın oğlu var, belki askerden yeni gelmiş genç var. Hiç bu mevkilere sahip olmasa bile bir insan için içki içenden cacık olmaz düşüncesiyle düşünen var.

Adam gibi alkolünü içip adabıyla gitip yatağında sızan birinin size ne zararı var sana küfür etmiyorsa senin namusuna göz dikmiyorsa laf atmıyorsa ne alıp veremediğin var? Adam hükümet destekçisi de değil milliyetçi.

Hükümet destekçisi olmayan bunu söyleyebiliyorsa hükümete aşırı bağlı adamlar her türlüsünü söylemeye hakkı var.

Alkol için ödediğin vergilerin belki bir kısmı diyanete gider. Diyanetin hizmetinden faydalanan adam gelip sana küfür eder. Ölsen arkandan geber der. Böyle birlik beraberlik olmaz. Bizden birlik,beraberlik bir şey olmaz.