Arkadaş kendisini açıkça ifada etmiş.
Daha önce çalıştığı yerleri, projeleri söylemiş.
1200TL 50-60 saat sürecek, size yeterlilik kazandıracak üstüne düşerseniz, kendinizi geliştirmeye devam ederseniz meslek kazandırabilecek bir eğitim için çok fazla değil.
Olaya toplam rakam olarak bakmamak lazım bence. Bu eğitim sonuna kendi wordpress temanızı elinizde bulunan tasarıma entegre edebilecek seviyeye geliyorsanız, dışardan 2-3 iş yaptırdığınız paraya bunu öğrenmiş olacaksınız ve ondan sonra bu iş için dışarıya para vermeniz gerekmeyecek ve hatta artık bu işten para kazanabiliyor olacaksınız.

Konudaki diğer mesajlara göre konu sahibi arkadaşımıza önerebileceğim şeyler şunlar.
Eğitimi sınıflandırmak.
Bu hem sizin işinizi kolaylaştıracak hemde eğitimi satın alacak kişiler için ödeme hatta duruma göre öğrenme kolaylığı sağlayacak.
Sizin açınızdan kolaylaştıracak kısmı 5 kişilik bir sınıf oluşturursunuz ve bu arkadaşlara basic html, css, bootstrap eğitimini anlattıktan sonra php girişi yaparsınız.
Belki başka bir sınıfta da direk php anlatıyor olursunuz daha fazla kişiye ders verme imkanınız olur.

Öğrenci açısından öğrenme ve ödeme kolaylığı olur.
O an için vakti ve bütçesi o eğitime yeterli ise onu tercih eder bir sonraki dönemde bir üst eğitimi alır.

Ödeme yöntemi ve şekli
Forum üyeliğinizin yeni olması ve bu tür durumlarda daha önce forum içerisinde yaşanmış olumsuz deneyimlerden dolayı kişiler tereddütlü yaklaşacaktır.
Bu noktada üyelik tarihi eski olan, ticaret puanı ortalamanın üstünde olan, forum içerisinde do-***-dı-rı-cı-lık vs suçu olmayan üyelere, eğitim sonu ödeme ya da belki tercihinize bağlı olarak bir kaç parça ile ödeme imkanı tanınabilir.

Örnek ders videoları
Şöyle bir gerçek var ki bilmek ayrı öğretmek çok ayrı bir şey. Konuyu çok iyi biliyor olabilirsiniz fakat bildiğinizi karşı tarafa aktarmakta zorlanabilirsiniz. Her ne kadar daha önce farklı kişilere uzun saatler eğitim verdiğinizi belirtseniz de kişilerin sizin anlatım tarzınızı görmesi, değerlendirmesi açısından bir kaç demo video eğitim hazırlanılabilir.

Eğitimde öğrenme garantisi!
Çok iddalı bir konu başlığı ve içeriği olmuş. Eğer ki eğitimde öğrenme garantisi veriyorsanız bunun detaylarını da net bir biçimde söylemeniz lazım.
Bu bu durumlarda böyle böyle olması durumunda şöyle şöyle bir yaptırım uygulanır.
Örneğin tekrardan ücretsiz eğitim hakkı.
Ya da ücret iadesi vs gibi.

Saygılar sevgiler