Şimdi öncelikle legal anlamda güzel rakam, ama zor bir şey degil.
Fakat öne çıkarma da basit bir şekilde kuruş para vermeden bunun en az 5 katını yakalayabilirsiniz.
Bu taktik tabikide illegal ve r10da sanırım paylaşmam ban sebebi olur ayrıca ya deprem yada ihtilal olur ama yeni sayfa acanlar, hevesi olanlara ücretsiz sponsor nasıl cıkılır öğretirim. (Müsait zamanlarım da)

Öncelikle arkadaşımızı tebrik ve taktir edelim.
Bu rakamlara ulaşmak için genelde eski yani gecmiş ödemesi fazla olan hesaplardan çıkmanız her zaman + olur
Aslında arkadaşımızın verdigi tutarı dahada düşürebiliriz bazı örneklerle, nedir bunlar?
1) kitle erkek +35 üstü yada +13 -35
2) aynı gönderiyi defalarca öne cıkararak
Facebook 2017 güncellemesini sponsor olarak gerek ilkelerde gerekse fiyatlandırmada ki degişiklikleri bugün bitirdi, her ne hikmetse erkek kullanıcı tıklarında bir zam görülmesede, bayan kullanıcıda yaşadıgı büyük düşüş tık başının acılışlarını neredeyse 0,50 cıkardı.
Bir zamanlar gerçekten çok sayfa merakım vardı ama sayfa büyütmek eskisi gibi para kazandırmıyor ve olur olmadık nedenlerle bir çok insanın emekleri boşa gidiyor.
Bende tamamen satış odaklı ürünler satıyorum, bu nedenle her gece yatmadan en az bir kaç saat facebook'un tüm reklam ilke kural fiyat vs vs vs güncellemelerini okuyorum, arkadaşımızın konusu işin bahanesi oldu içimi döktüm, facebook benim çok canımı yaktı ama azim varya azim insana neler yaptırmıyor.
Şimdi çıkılmaz denen reklamı, yok düşmez denilen rakamları (0,01) ister paramla istersem bedava yapıyorum.

ALLAH hepinize büyük büyük sayfalar nasip etsin.

Günün Sözü : Ben Aşkı Sana Yazdım