Herkeze merhabalar,

bugün kendime özel bir site acma karari aldim ve bu actigim sitedede wordpress yazilimini kullanma kararini verdim fakat biraz destege ihtiyacim var. Wordpress benim icin yep yeni bir dünya ve acacagim sitede bir özel & blog karisimi birsey olacak.

Siteyi bu isler icin kullanmak istiyorum:
  1. Sitede kendime ait bir takvim kurmak istiyorum, bu takvimi telefonumla birlestirmek istiyorum yani, hem bilgisayarimdan hemde telefonumdan bu takvime birseyler yazmak istiyorum. Burda örnegin sinavlarim, randevularim vb. olacak.
  2. Bilgi paylasimi, ünide ögrnedigim herseyi bu siteye kayit etmek istiyorum yani bir nevi blog gibi. Sinavlardan öncede bu yazdiklarimi okuyacagim. Ne yazikki word veya normal kagita yazmak biraz düzenimi bozuyor.
  3. Sitede ayrica bana ait bir kisimda yapmak istiyorum, yani cektigim resimler olsun, biraz benim hakkimda bilgi olsun vb. bunlarin yer alacagi bir yer.

Acaba bu özellikler icin uygun pluginler veya temalar biliyormusunuz? Biliyorsaniz benimle paylasabilirmisiniz? Ve en önemlisi 1. yazdigim seydir, takvim bu acaba mümkünmüdür yoksa özel bir sekilde yazilmasi gereken bir özellikmidir?