Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Tam aksine, cache yazılımı pagespeed ve gtmetrix üzerinde bir etkiye yol açmamalıdır çünkü sitenin statik içeriğine hiçbir şekilde müdahele etmez. Aksine CPU kullanımını son derece düşürür, tek bir PHP işlemi %30-40 CPU yerken %2-3'e kadar düşürür. Mysql kullanımını tamamen ortadan kaldırır(cache alınmış bir sayfa için). Dolayısıyla hatalı bir kontrol sağlamış olabilirsiniz.

ghcache.php içinden cache süresini istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz, bu süre sonunda yazılarınız otomatik yayınlanmış olur. Her yazının otomatik çıkması statik değil dinamik içerik demektir. Dolayısıyla bu olsa cache işe yaramaz.
Lütfen yanlış anlamayın, firmanızda yaptığınız işte çok güzel. öncelikle bilmenizi isterim ki, ben sizi kötülemek amacı ile yazmadım. yaşadığım sorunları dile getirip bilmenizi istedim. Kullanıcı deneyimi ve kullanıcının bu deneyimini üretici firmaya bildirmesinin ürünün geliştirmesinde çok önemli rol aldığına inanırım. Bütün mesele budur.
Skype ve email yolu ile iletişim kurmak istedim lakin geri dönüş olmadığı için buraya yazmak durumunda kaldım.
Sitenin açılış hızına çok büyük olumlu katkısı olduğu için ürününüzü halen kullanmaktayım ve kullanmaya devam edeceğim.
Var olan Cpu sorunuma çare olmadığı için de malesef resellerden vds ye geçmek durumunda kaldım.

Bundan sonrada birşey yazmayı düşünmüyorum.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim