barin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap sormak gibi neden algılıyorsun ? Konuyu neden siyasete bağladın ? "Allahu ekber diye bağırırsanız insanlar yere yatar ve siper alır.Bundan ben degil islam dininin bu şekilde algılanmasına sebeb olanlar utanmalıdır." islam dinini ben bu şekilde algılamıyorum. Batılıların algısı bu şekilde benim görüşüm. İslam dinini öğrenmek isteyen Kuran-ı Kerim i açıp okuyup anlamalı. Burdaki yorumların belkide binlerce kişi tarafından okunuyor. Kelimelerini düzgün seçip yazmalısın. Konuyu tartışabilmektir önemli olan ilkokul çocuğu mantığı ile "sanene" demek hiç doğru değil.
Anlamadığın nokta o zaten senin benim ne algıladığımızın zerre önemi yok ki.Önemli olan dünyada islam artık nasıl algılanıyor ve buna sebeb olanlar kimler.
Suçlu ben değilim sende değilsin.O zaman suçlu kimse onlar utanacak yada onlara hesap soracaksınız bana değil hocam.
Benim yaptığım sadece dertlerimi içimden geçenleri yazmak.Zaten forumun amacı da budur.Bu suç ise bir daha yazmam.Ben üye olalı bir buçuk yıl oldu.Bir yıl önce bu kategoride onlarca konu açılır ve açılan konulara yüzlerce yorum yapılırken şimdi inler ile cinler top oynuyorsa bunun en büyük nedeni her karşıt görüşlü insanın ya vatan haini yada din düşmanı ilan edilmesidir ama bu benim değil yonetimin sorunudur.
Gerçekten insanların kalplerini kırmaktan yada tartışmaktan zevk alan biri değilim.Kalbinizi kırdı isem özür diilerim.Fakat artık ne tartışmayı ne de uzunca bir süre forumda yorum yazmayı düşünmüyorum.
Bunda emeği geçenleri kutlarım.
Unutmayınız her fikrini belirten vatan haini yada din düşmanı değildir.Ne zaman ki bu kategoride insanlar özgürce fikirlerini yazar bende gelir o gün sizinle istediğiniz konuyu sabaha kadar tartışırım üstad.
İyi sabahlar.