KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ülkemde her gün bomba patlatan serefsizler olduğu gibi sırf o masumların yaşam tarzlarından dolayı "müstehaktır iyi olmuş " diyebilecek kadar alçak insanlar da var.
Bakın bende alkol alıyorum ama hayatım boyunca kimsenin kanını akıtmadım malına namusuna göz dikmedim.
Şu hale bak İzmir de ki otelden yılbaşı kutlanmasından çıkıp Manisa da ki evime dönüyorum ve eve geldiğimde sırf eve sağ salim döndüm diye ailem kutlama yapacak ruh haline giriyor.
Ulan ülkenin ırzına geçtiler.Hala ümmet türküsü söylüyorlar.Her önüne geleni ülkeye ala ala ülke genel evden farksız hale geldi.Canı sıkılan ülkeye bir girip çıkıyor.
Ulan insanı dinden imandan soğuttular.Arapça konuşan birini duyunca midem bulanıyor.Aklıma patlayan canlı bombalar kesilen kafalar satılan kadınlar geliyor.Eğer bunları yapanlar müslüman ise ben müslüman değilim ve hayatım boyunca da onlar gibi müslüman olmayacağım.İslam bu değil.Dünyanın en merhametli dini islam bu serefsizler yüzünden dünyada nasıl algılanıyor.
Hala ümmet türküsü söylüyorlar.Her önüne geleni ülkeye ala ala ülke genel evden farksız hale geldi.Canı sıkılan ülkeye bir girip çıkıyor.
Ulan insanı dinden imandan soğuttular.Arapça konuşan birini duyunca midem bulanıyor.

Siz bile olaylari bilirken daes in islamla alakasi olmadigini bilirken boyle dusunuyorsaniz avrupa ulkeleri acaba bizler hakkinda neler dusunuyordur.

Daes isid artik ne bicimse ismi, amaclarina ulasmislar sanirim. Insanlari muslumanlikdan islamdan sogutmak olan amaclarini yerine getirmisler ne yazik ki