Yorum bırakanlara teşekkürler fakat fiyat hakkında yorumları kendilerine saklamaları daha doğru olacaktır.
Bugün kim angularjs'yi tam olarak biliyor? Ben elbette son teknolojileri kullanarak eğitim gününe kadar olan güncellemelerle birlikte anlatıyorum. Öyle dikey eksenden bir tane kitap çıkarmakla da olmuyor bu işler

Bu yanında kodlab'dan da angularjs üstüne kitabım da 1 aya kadar çıkıyor raflar da yerini alacak.
Temelden kastım; bu eğitimi alan arkadaşlar hem takıldıkları yerde soru soracaklar hem de bire bir ders alarak sıfırdan zora doğru örneklerle birlikte tüm dilleri öğrenebilecekler. Algoritma mantığını kavratıp, yeni dilleri öğrenmeye yöneliktir dersler. Yani anlayacağınız; boş bir eğitim de değil. Elbette bunun bir karşılığı olmalı.
Millet code canyondan oyun alıp 4-5 bin TL'lik hayallerle kandırılıyor. Haksız mıyım? Bir sürü şikayet konusu var. Ama ben diyorum ki kardeşim bu fiyatı verirsen hem ben kodları yazarken öğrenirsin hem de o an anlamadığını sorarsın ve 2.5 saati dolu dolu geçirirsin. Ben hayal değil, gerçek satıyorum. Elbette bunun karşılığı da budur. Temelden zora doğru sıfırdan hiç bir bilmeyen bir arkadaşta bugün php 7 dilinin yeniliklerine kadar örnek kodlarla göreceksiniz.
O mobil konuda 4-5 bin tl harcayıp para kazanmayı bekleyenlere üzüldüm açıkçası, o sebepten fırsatları varken bu konuda kendilerini geliştirmeleri daha mantıklı. Ki direk php anlatıpta geçmiyorum. Bugün symfony framework'ü türkiye de kullanan sayılıdır, birisi de benim ve 6 ay önce abd'de konferansta geliştirdiğim bir symfony uygulamasını da anlattım. Github profilimi de atabilirim symfony ile geliştirdiğim bir uygulama bile 589 star alıp 9 bin'den fazla geliştirici katkıda bulundu.
Elbette siz de yazılımcısınızdır ama github hesabınız varsa da incelemeyi isterim.
Önemli olan yapmak, üretmektedir. Bu eğitim sonucunda da bunu öğrenecekler. Alogaritma mantığını bilmeden, yazılıma girmekte doğru değil misal girişte bunlara da değineceğim.
Kıssadan hisse baya anlatacak konum olacak ve 2.5 saat dediğime bakmayın; dolu dolu geçecektir.
Saygılarımla.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:00:54 -->-> Daha önceki mesaj 00:58:34 --
Bu arada bu fikir de gayet mantıklı geldi level level de olabilir. İlk öğrencileri mezun edelim de. Ve ya başta böyle başlayacağız. Sıfırdan başlayanlar ayrı orta seviye ayrı vb.
Bir üniversitenin uzem müdürüyle de irtibattayım. Uygun gelirse üniversite onaylı sertifika da verilecek inşallah.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:14:51 -->-> Daha önceki mesaj 01:00:54 --
Bu arada belirtmek isterim ki amacım benim de polemik değildir, açıklama yapma gereği duydum. Bu eğitimin amacı eğitimi bire bir alıp; yapamadıkları sorulara cevap bulmalarıdır. Yoksa internette 40-50 TL'ye eğitimler de var elbette. Ama benim yapacağım eğitimin okuldaki eğitimden zerre farkı olmayacağını belirtirim.