Konu
Satış
Sadece 22 Günde PHP + CSS ve Wordpress Tema Kodlamayı Öğrenmek İster misiniz?
31-12-2016, 02:07:28
KocaeliEdu
Üyeliği durduruldu
Merhabalar,
Uzun zamandır aklımda olan bir projeyi yapmak bugüne kısmetmiş. 2017 yılına güzel bir konuyla gireceğim.
Wordpress ile yaklaşık olarak 13 yıldır içli dışlı olmakla birlikte bugün codecanyon, themeforest gibi platformlarda tema geliştirip eklenti yazıyorum.
Bilgisayar mühendisi olmakla birlikte 7 yıldır profesyonel bir şekilde yazılımlar üretiyor, hizmet veriyorum. 26 yaşındayım, nişanlıyım.
Çalıştığım Firmalar
Yukarıda da göreceğiniz üzere bugün yapı krediden koç holdinge kadar geniş bir ağda çalıştım.
Bildiğim yazılım dilleri,
- Angularjs,
- HTML5,
- Bootstrap,
- Nodejs,
- Php ( love symfony framework ),
- Java,
- Swift
- Ruby On Rails dillerinde kendimi geliştirdim, geliştirmeye devam ediyorum.
Konunun Amacı Ne?
Hep savunmuşumdur ve ortamlarda demişimdir; Yazılım bilmek insanın ufkunu genişletiyor!
Bu sebeple böyle bir konu açtım ve
hizmeti satın aldığınız da toplamda 22 günde wordpress tema kodlamasını öğrenecek ve sıfırdan tema kodlayabileceksiniz.
Bu esnada,
- HTML5,
- Bootstrap,
- PHP ve wordpress'i detaylı olarak öğreneceksiniz. Ha sonrasında sıfırdan php ve css ( bootstrap framework ) gibi hayat kurtaracak dilleri öğrendiğiniz için kendi yazılımızını da geliştirebilirsiniz. Mobile duyarlı, istediğiniz tasarımda ki siteyi wordpress'e entegre etmeniz de kolaylıkla olacak.
Sıfırdan yazılım öğrenmek isteyenler, wordpress geliştirmesi yapmak isteyenler, HTML biliyorum ama php bilmiyorum diyen güzel insanlar bu eğitimi kaçırmayın!
Eğitimin süresi toplamda: 22 gündür
Eğitimin Yeri: Google Hangouts; Günlük 2.5 saat
Eğitimin Fiyatı: 1200 TL'dir.
1200 TL Vermek Bana Ne Katacak Diye Sorduğunuzu duymuyor değilim?
- Bir yazılım dillerini öğreneceksiniz, takıldığınız yerlerde anında soru sorma imkanına sahip olacaksınız, bire bir ders mantığında olacak.
- Geniş bir pazara hitap edebileceksiniz; yazılım projeleri günden güne artıyor. Özellikle mobil cihazlara uyumluluk arttığı için müşteri kazanıp 1200 tl'den kat ve kat daha fazlasını kazanabilirsiniz.
- Boşa yatırım olmamakla birlikte; bilgisayar mühendisliğinden tutun yazılım mühendisliğine kadar bir çok öğrenci arkadaşımız için kaçırılmayacak türden bir fırsat. Okulda öğrenemediklerini 22 günde takıldığı yerleri sorarak öğrenebilecekler.
Bunun yanında tüm eğitimleri de kayıt altına alıyorum. Daha sonra eğitimi alanlar tekrar izleme yapabilirler mega.co.nz üzerinden paylaşım yapacağım alanlarla access token oluşturarak; size özel.
Minimum katılımcı: 2
Maksimum katılımcı sayısı 10 olmakla birlikte fiber kullanıyorum. 12 kişiye kadar rahat çıkabiliriz.
İnternet hızımda gördüğünüz gibi gayet elverişlidir.
Minimum katılımcı sayısına ulaştıktan sonra eğitime direk başlanır,
Ödemeler peşin alınır ve kesinlikle sözleşme imzalanır ( hukuki olarak haklarınızın korunduğu bir sözleşmedir, avukat arkadaşıma hazırlattım. ) ,
Her gün günde 2.5 saat eğitim verilir ve bu saat harici sorularınız olursa mail atabilirsiniz ve eğitim bitiminden sonra 2 ay kadar daha ücretsiz destek alırsınız,
Kendini bu alanda geliştirmek, yazılım öğrenip iş yapmak isteyenler için iyi bir fırsat.