Mrb Arkadaşlar Bir Kısmınız %100 Başlığını Görüp %100 olmaz diyip konuyu incelemişsinizdir normal formlar için kesinlikle %100 garanti yoktur ben kapalı olan hesapları max 1 ay içinde açiyorm ve kesin olarak ihlal vs hiç sorun değil bu durum diğer formlarla vb şeylerle olmiyor ayrı ozel bir taktik ile gerçekleşmekte kanıtı ile satiyorm kanıtı aldıktan sonra alan kişiye atarım çünkü kanıt herşeyi ve %100 oldugunu gösterir yeterince kapalı hesap açtım dier sosyal medya hizmetleri gerekse diğer işlerimle ilgilendiğimden dolayı hesap açma işi için pek vakit ayıramıyorum bu sebepten dolayı bu yontemi ücret ile satiyorum hesabı açarken maile bile gerek duymiyorum ve şifresizce açıp hatta istersem girebiliyorum ve bu durum tehlikeli olduğu için kotalı olarak belirli kişilere satılacaktır
gerekli olan tek şeyler

1-isim
2-soyisim
3-kullanıcı adı
4-doğum tarihi

ayrıca bu taktik için ömür boyu garanti vermiyorum %100 kesin açıldığının garantisini veriyorum ve bu yüzden free veya normal dağılmaması için 10 kişiye tek satacağım elimden geldiği kadar açık ve ayrıntılı konuştum
sattığım kişilere ücretsiz olarak extradan 1 Onemli taktik daha paylaşacağım
diğer soru ve problemleriniz için pm atabilirsiniz ciddi alıcılar yazarsa memnun olurum.

fiyatı 800 dir
ödeme yolu : ing bank-vakıfbank-cebe havale