by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sürü firma var küçük ölçekli ama siz yine kurumsal deyip natrodan şuradan buradan alıp buraya konu açıyorsunuz başka bir firma yanıt vermeyince yaygara koparan da sizlersiniz ama kurumsal onlar nasıl olsa

O beğenmediğiniz küçük kurumsal olmayan yani ltd şti olmayanlar size destek verirler yeri gelir ücretsiz optimize ederler çoğu zaman ücret talep edilmez o büyüklere yazınca yardım etmezler mağdur olmayın diye küçük firmalar gece gündüz destek verir o iki bin tlye 100 150 arası limitsiz veren bir sürü firma var ama paranız çok sizin büyük kurumsal aşırı kurumsallarla çalışmaya devam buraya konu açmanız çok komik.
Uzun zamandır böyle saçma bir yorum okumamıştım. Siz önce bir haddinizi yerinizi bilin. Nereden ve nasıl bir hizmet alacağımızı size sormayacağız herhalde!

Sizin lafınıza göre kurumsal firma tükaka, kurumsal olmayanlar süper öylemi?

Bir insanda öncelikle iş ahlakı olacak ,karşındaki hişi bu ahlaka sahipse kurumsallığı firmasına oturtmasa bile sana güzel hizmet verir... Ama siz öyle bir diyorsunuzki kurumsal firmadan aldın hizmeti, *** gibi parayıda yığmışsın hak ettin sen kötü hizmeti...

Hem sonra "kurumsal deyip natrodan şuranda buradan alıyorsunuz" demişsiniz? peki bir firmadan beklenti nasıl olmalı? Tabi ki kurumsallık ön planda olacak. Tabi ki kurumsallığı arayacağız. Kurumsallığı ön planda tuttuk diye keriz mi olduk, iyi hizmet alamayınca hak etmiş mi olduk?

Ben yeri geliyor bireysel de çalışıyorum, yeri geliyor kurumsal da çalışıyorum. Bazen büyük firma oluyor bazen de küçük firma oluyor. Kimseyi de beğenmiyor gibi bir durum yok öyle bir söz de söylemedim zaten.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:14:56 -->-> Daha önceki mesaj 18:00:04 --

Bu arada natro kullandığımız hizmetin ücretini alıp kalanını yine natro hesap bakiyemize eklemeyi kabul etti.
Bu aşama da bir sorunumuz kalmıyor. Natro daki müşteri temsilcisi arkadasa gösterdiği ilgi için teşekkür ederim.
Konuya fikirlerini yazıp iştirak eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi