VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size göre zorlayacak bir durum olmayabilir. Ancak server side da o slider ın ne kadar yük bindirdiğini bilemezsiniz. Ayrıca kusura bakmayın ama hata sizde.
Limitlendirilmemiş olarak yazdığınız özelliklerin kaynak kullanımı ile alakası yok. 10 yıllık ödeme bir hostinge yapacak durumunuz var ise keşke sunucu alsaydınız. Ömürlük sizin olurdu. O zaman şuan kullandığınız kat kat fazla kaynağınız olur, dilediğiniz gibi yük bindirirdiniz.

Mesela şahsım adına size hak verebilmem için, sizin aldığınız hizmetin size söz verilen kaynaklarını buraya yazmanız ve bizim buna göre kıyas edebilmemiz gerekirdi. Aksi halde yapılacak her yorum bana göre Natro'ya yapılacak bir karalama hareketi olacaktır.

Dipnot: Hostingci değilim, Natro'dan hiç hosting almadım, tarafsızca yorumlamaya çalıştım. Umarım firma ile bir anlaşamaya varıp durumu bir şekilde tatlıya bağlarsınız. Tavsiyem ise; wordpressinize optimizasyon yaptırmanız. Böylelikle kullanmak istediklerinizde kullanmış olursunuz.
Hocam Natro'ya ticket açtım. Kullandığım hizmetin ücretini alsınlar geri kalan kısmı bakiye olarak düşsünler. En azından natro'nun limitlerine takılmayacak vps yada dedicated olarak sunucu kullanabiliriz. Umarım olumlu dönüş alırız.

Sizin yazdığınız kısma gelecek olursak. Karalama gibi bir amacım yok. Ben düzgün bir dille mağduriyetimi dile getirdim bu platformda. Konunun Adı üzerinde Hosting Şikayet. Ben haksız dahi olsam sonuçta bir şikayetim var. Onu da burada karşılıklı tartışıyoruz işte.

Ama yukarıda da belirttiğim bir konuya takıldım. Tamam dediğiniz gibi bana göre çok zorlamayacak bir durum şuan sunucuyu zorluyor. İyi de çok da alelade bir hizmet almamışız ki.. Lütfen aşağıdaki rakamlara bakalım.

8 Kasım 2015 Web Hosting Yenileme 594,00$ (2.016,97 TL) Ödendi

18 Ekim 2014 Web Hosting Yenileme ) 99,00$ (263,43 TL) Ödendi

11 Ekim 2013 Web Hosting Yenileme 99,00$ (232,55 TL) Ödendi

Ben farklı firmalarda bunun çok çok aşağısına rakamlara bu sorunu yaşamıyorum. Diğer reseller veya hostinglerde bu sorunu yaşamazken burada bir revslider ve postman eklentili, içinde 2-3 sayfası olan wordpress bir sitede bunları yaşamam normal mi bunları anlamaya çalışıyorum?

Zaten sorundan bıkınca başka resellere kurdum , gayet sorunsuz çalışıyor sistem.