Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ben bahsettiğinizden çok daha fazla içeriğe sahip bir kaç site barındırıyorum. Bende hiçbir sorun yok. tıkır tıkır çalısıyor.
Acaba tema ile ilgili kod ya da java script'lerde problem olabilir mi. Bazen az içerik ve az eklenti ile de çok fazla işlemci ya da ram kullanabiliyor siteler.
bence kodlarınızı bi analiz aracında test edin. sorun duzelecektir. eğer duzelmezse site adresini pm atın yada burdan yazın hocam yardımcı olmaya çalısıyım.
Hocam öncelikle cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.
Zaten önce sorunu kendimizde aradık. Ama inanın çok da bir siteyi zorlayacak bir durumu yok. Hem dediğim gibi farklı firmalarda hem kişisel hem kurumsal hizmetlerimiz var hiç birinde böyle şeyle yaşamıyoruz. Çıplak sayılabilecek bir site ve revslider eklentisi hepsi bu. Hani şimdi slider kullanmayalım mı?
Hem hadi tamam sistemi zorlayan bir durum var ve arada site hata veriyor, ulaşılamıyor. Ama sitenin bozulmasına ne demeli? Ek olarak yedekleme olayı da yokmuş zaten .
Verilen hizmetin sınırsız kısımlarını yazarken güzel tabi,sınırsız trafik, sınırsız alan, sınırsız bilmem ne!!! ben bir revslide kullanamayacaksam napiyim sınırsız hizmeti?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:01:01 -->-> Daha önceki mesaj 10:57:23 --
Wordpress gibi sistemler eklenti vs açısından kaynak tüketimi yapabilmekte. Hatalı bir sorgu veya kod sonsuz döngü oluşturuyor olabilir. Eklentiyi kaldırıp bir süre o şekilde denemenizi veya farklı bir slider eklentisi denemenizi tavsiye ederim. Bunun dışında mevcut ürününüzün iptalini isteyip geri kalan süreyi bakiye olarak talep edebilirsiniz. Bakiyenize eklenen tutar ile
http://www.natro.com/SunucuHizmetleri/XServer.asp kısmında yer alan sunuculardan ikinci seçenek sizi uzun süre rahat götürür. Bu şekilde en azında sorun yaşamadan bir yıl çalışabilirsiniz. Daha sonra süre bitiminiz de farklı bir firmaya geçebilirsiniz.
Yani artık kullanmayacağım bir hizmetin 9 sene boşuna ödemesi olacağına, Natro böyle bir çözüm bulursa ne ala. Başka firmalarda Reseller olaylarını sorunsuz güzelce götürüyoruz. Burada en azından sunucu tecrübemiz olur.