Arkadaşlar @natro denen firmanın hizmetinden memnun değilim kesinlikle de tavsiye etmiyorum. 10 yıllık hosting hizmeti alarak hata etmişiz.

Aslında uzun süredir bu memnuniyetsizliğimiz var ama bugün Ticket'da verdikleri cevap sonrası artık dayanamadım ve bu konuda bir şeyler yazmak istedim.

Arkadaşlar görüyoruz müşteriye satış yaparken bire bin katmaları, yağlı ballı sözleri, süslü banner'ları.... ama işlevselliğe gelince çoğu balon.

Nitekim Natro'dan kurumsal olarak aldığımız hizmete bakar mısınız?

Bitiş Tarihi 19 Ekim 2025
Web Host Limiti 10 adet
Sub Host Limiti Limitsiz
Web Alanı Limiti Limitsiz
Mail Host Limiti 10 adet
E-posta Hesap Limiti Limitsiz
Trafik Limiti, Limitsiz
MySQL Veritabanı Limiti Limitsiz
MSSQL Veritabanı Limiti 10 * 50MB

ne güzel her şey limitsiz değil mi?

Ama böyle durduğuna bakmayın 1 adet wordpress sitesine dahi yetmiyor. Hem de bu bahsettiğimiz wordpress sitesi çok basit, sadece 2 ürünü tanıtan olabildiğince sadece bir site. Üyelik müyelik sistemi hiç birşey yok.... Eklenti olarak Revolation Slider , Postman ve Contact 7 Form eklentisi var...
Contact 7 form ve Postman zaten olmazsa olmaz birlikte çalışan iki eklenti.
Bir de site biraz güzel görünsün diye de Revolation Slider var.... hepsi bu... Ama bize gelen cevap RevSlider ram yiyormuş?

Ayrıca uzun süredir açıp kapanan, yönetim paneline girdiğimde beni deli eden siteye dün baktım tasarımı da tamamen bozulmuş. Zaten siteye bir girip bir girmiyordu... Natro'ya mesaj attım sorunu anlattım.
Bana dedikleri laf Sunucuda hata yok, Revslider çok ram yiyor...
Bahsi geçen site de görebileceğiniz en sade sitelerden...2 ürünü tanıtmak için yapılmış şuan günde 3-5 kişinin girdiği bir site... Seo'da sorun olmasın diyede eklentilerden falanda kaçmışız ama bi görsellik olsun diye slider kullanıyoruz tabi... Neyse bari geri tarihli yedeklere dönelim dedik, site bazlı yedeklemeleri de yokmuş... Dediğim gibi merdiven altı firmalar bil bu hizmeti veriyor yuh yani.

Özetle forumda ya da orada burada, merdiven altı bu işi yapan tiplerde bile bu sorunu yaşamadım, bir de natro, sağlam firma falan diyoruz! Yaşadığımız rezalete bak.

Ve biz bu saçma hizmeti 9 yıl daha kullanmak zorundayız.

İşte bizimkilerde de hata var neden bu kadar uzun bir hizmet satın alırsın ki?

Şuan 2.016,97 TL bildiğin çöp oldu gitti.