MesoftBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
joomla yı araştır kardeşim tüm cms leri belki kullandım belki kullanmadım amam joomla stabilliği tema ve eklenti destegi vs her sey ,le yeterli daha hosting kastıgınıda görmedim
Bugün builtwith ile beğendiğim bir siteye baktım, joomla kullanıyorlardı, tevafuk. Üstelik kullanıcı etkileşimi ve eklenti kapsamı nedeniyle de tercih sebebim olabilir. Drupal konusunda neler düşünüyorsunuz? Kullanmışlığınız var mı?

VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben de araştıracağım. Ancak MVC mimarisinin şuan da revaçta olduğunu fark ettim.
Bu arada vbulletin gibi bir gün wordpress de geçerliliğini yitirecek. Tıpkı PHP' nin popüleritesinin düşeceği gibi. Alternatiflere yönelmek, hatta daha iyi alternatiflere yönelmek mantıklı. Ama bunun için yazılımsal manada gelişmiş veya maddi olarak karşılayabiliyor olmak lazım.

Sistem tavsiyesi noktasında ise, bence en iyi sistem projeye göre yazılan ve ehil elden çıkan spesifik bir sistemdir
Hocam php açıkçası mysql olmadan kolsuz bacaksız bir arkadaş. Nosql muhabbetlere, daha sakin veritabanı uygulamalarına uyum sağlarsa php yaşar. Wordpress'e gelecek olursak bence çok büyüdü, çok dallandı, budaklandı. Themeforest'ten tema alıyorsun, o kadar yavaş oluyorlar ki artık kanser olmamak elde değil.

Özel yazılıma gelecek olursak, büyük projelerde haklısınız ama küçük uygulamalarda hazır yazılım kullanmak bence daha mantıklı ve tasarruflu. Örneğin kişisel blogum için en iyi seçenek her koşulda wordpress diyebilirim. Ama büyük ve spesifik özellikli bir muhabbete girilecekse, parayı basıp mevzuya odaklı bir sistem yazdırmak en mantıklısı.