Size katılmıyorum. Burası küçüklere sevgi gösterilecek bir yer değil aksine özellikle bu kategori daha çok ticari bir kategoridir. Gerçek hayatta özgüveni düşük henüz kendini hiç tanımayan özellikle çoğunluğu yaşı 20 altı kişiler bu psikolojik ve kişilik gelişimiyle ilgili eksikliklerini telafi etmek için baltalayıcı bir şekilde konuya dahil olmaktadırlar. Bence üye olurken özellikle belli kategorilere yaş ve deneyim sınırlaması getirilmesi gerekiyor. Yoksa kalite gerçekten epey düşüyor.
Sizin bahsettiğiniz konu biraz daha aile terbiyesine, sosyal çevreye ve benzeri faktörlere giriyor. Çünkü psikolojik rahatsızlıkların tıbbi olarak yaşı yoktur. Ben sadece böyle bir genellemeye karşıyım.
İkinci alakasız yorumda sizin yorumunuz oldu herhalde! Yazılan mesaja atılan yorumlar zaten kimin haklı olduğunun en iyi göstergesi.
NOT: Kimsenin yaşını bilmiyorum. Zaten orada açıkça yaş kıstasına takılınmaması gerektiğini de anlamadığınızdan, bunu yaşınıza da veremiyorum.. Siz diğer %20lik dilimde olabilirsiniz birşey diyemem. ( bunu da kesin %20lik dilimdeyim, diye anlamamanızı umut etmekten başka çarem yok)
Ben kendi yorumumun bizzat alakalı olduğunu savunmadım. Alakasız yorum attığımı biliyorum ki önceki yorumum da belirttim
"Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın sessiz kalamadım, hayırlı satışlar dilerim." diye. Yani bu konuda karşı bir saldırıya geçmenize gerek yok. Zaten benim yazdıklarımı da size karşı bir saldırı olarak algılamayın.
Sizin yorumunuzdan neyi nasıl anladığıma gelelim;
"22 yas alti kisiler satis kategorisine yazamamali." ve
"%80'i çocuk"
Bu nedenle ben de size
"bu yorumları yapanların yaşlarını biliyor musunuz?" diye sordum
"bilmiyorum" dediniz.
Yine de bir kusurum olduysa affola, herkese iyi forumlar dilerim.