Hocam tüm mesajları okumadım ama bana her gün gelen maili buraya alıntı olarak yazayım.

Programın İsmi: Lingusta
Link: http://www.lingusta.com.tr/

Alıntı
Programın sonunda şu iki şeyden biri olabilir:

1. Orta seviyedeki İngilizcenizi emin adımlarla üç ayda iki katına çıkarıp ileri seviyeye taşırız. Böylelikle İngilizce konusunu artık kapatıp başka alanlarda kendinizi geliştirmek için zaman harcayabilirsiniz.

2. Hedefimizi %100 gerçekleştiremez yani Upper Intermediate seviyeye varmanızı sağlayamazsak zamanınızı boşa harcadığımız için cebinizden çıkan her kuruşu size geri öderiz.

Gerçekten bu kadar basit.

Şöyle düşünün:

Olabilecek en kötü şey, İngilizcenizi geliştirirsiniz fakat hedefimizi %100 gerçekleştiremeyiz ve bu nedenle cebinizden hiçbir şey çıkmaz.

Bu durumda bile zamanınızın tümünü boşa harcamış olmayacağız çünkü az yada çok mutlaka bir gelişim göstereceksiniz. Fakat garanti garantidir.

Olabilecek en iyi şey, üç ayda İngilizcenizi iki katına çıkarıp Upper Intermediate yani ileri seviyeye taşırız.

Böylelikle üzerinde yaşadığımız dünya, artık sizin için fiziki ve entelektüel sınırları ortadan kalkmış bir yere dönüşür.
Referans:
Alıntı
Mukaddes Hanım, Resepsiyonist, İstanbul:

''üniversiteden mezun olduktan sonra yaklaşık bir yıl iş aradım. bulduğum işler dört yıllık fakülte mezunu biri için geleceği olmayan ve asgari ücret civarında olan işlerdi. istediğim gibi bir iş bulamamış olmamın başlıca sebebi ingilizcemin yetersiz olmasıydı. iş başvurularımın çoğu dikkate bile alınmandı. ingilizce öğrenmemin şart olduğunu bu dönemde çok iyi anladım.

lingusta metodunu googleda arama yaparken buldum. kayıt oldum ve ücretsiz gönderdiğiniz dersleri dinledim. ilk üç ders metodun ne şekilde öğrettiğini anlamam için yeterli oldu. devamında eğitim setinizin tamamını satın aldım. zaten yapacak işimde yoktu. boş boş gezmektense derslerinizi çalıştım.

eğitim setinizde yer alan tüm dersler bittiğinde cv bilgilerimi ingilizce seviyesi iyi olarak güncelledim. yeniden iş aramaya başladım. daha önce şansımı denemediğim birçok iş ilanına başvuru yaptım. yüz yüze görüşme için telefonum eskisine göre daha sık çalmaya başladı.

bu görüşmelerin sonunda uluslararası bir otel ile anlaştım. ilk işime resepsiyonist olarak başladım. işimden çok memnunun, olanaklarım gayet iyi ve en önemlisi çalışmaya başlayınca insanın kendine güveni de geliyor.

gerek ilk eğitim setiniz gerekse halen çalışmakta olduğum ileri seviyenin çok faydasını görüyorum. benim gibi üniversite mezunu olup iyi bir iş bulamamış olan birkaç arkadaşıma eğitim setinizi aldırdım. halende tavsiye ediyorum. bundan sonraki eğitimlerinizi ilgiyle bekliyor olacağım. çok teşekkür ederim.''
Not: Ben kullanmadım ama ekşide olsun internetten araştırdığıma göre hiç kötü yorumla karşılaşmadım neredeyse.

Taksit imkanları var • ilk 3 dersi ücretsiz yolluyorlar • Yeteri kadar ingilizce öğrenmediğinizi düşünmüyorsanız paranız iade ediliyor (Yine kontrol edin)

Not(x2): Ücretsiz dersler çok basit ama içinde bilmediğim kelimeler vs. geçiyordu. Derslerdeki eğitimler hala aklımda Ücretsiz dersleri göndermelerini bekleyemem derseniz pm atın linklerini göndereyim..