Hocam zaten garanti bittikten sonra servise göndermiyeceksiniz.
Siz öyle diyorsunuz ama benim ısınmayan ve stabil çalışan bilgisayarın anakartını değişip ısınan bir bilgisayar teslim ettiler bana monster ve 3 kez götürmeme rağmen sorun çözülemedi, en son sorunu ben çözdüm .
Bilgisayarımda bişey yoktu touchpad driveri sorunlu olduğundan mavi ekran veriyordu . Adamlar hemen anakart değişip soğutma blokları yamuk yumuk birşey takmışlardı. Soğutma blokları ne işlemcinin nede gpunun üstüne düzgün oturmuyordu . 2 sefer değiştirttim bunları gene aynı en son kendim biraz uğraşıp normal seviyelere düşürmüştüm ısıyı .
Ama şunuda belirtmek lazım, başka hangi marka olursa olsun monster kadar muhattap bulamassınız . Ben en son gittim adamlara dedim benzin döküp yakacağım videosunuda youtbeye atıcam gerisini siz halledersiniz dedim .
Adamlar iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama teknik servisi yetersiz . Ellerinden geleni yapıyorlar ama arıza tespit konusunda yetersiz geldiler bana . Alınmaz demiyorum tabiki alınır bu cihazlar fakat arıa riski yüksek olduklarını unutmamamk lazım .
hocam gectimiz gün konustum kemal beyle monsterda yetkili bi abimiz
senin olayida bildirdim bide benimde bi problemim vardi cözdu
saolsun adamin mesaisi bitti ama özel telefonundan arayip adam yardimci oldu
gelde diger markalarda böle bişi gör. sorunu cözulmese bile insan bi muhatapin yardimci olmasi rahatlatiyor.
2servise gelen ürün kullanici talebde bulunursa degisim yapilir diyor
isinma nasil oluyor nedne oluyor hangi uygulamalari acarken oluyo bunlari servise vermek önemli dedi
bide servis calisanlarinin
özgecmisinin cogunun ıbm gibi ana markalardan cıkma oldugunu söledi