Arkadaşlar merhaba

Bir script tasarlattık ancak bazı eksikleri var. Öncelikle şöyle açıklayayım. FTP üzerinden bir klasöre resim ve videolar atılıyor bu resim ve videolar scriptimde bir sayfada görünüyor. Bu kısımda bir kaç değişiklik yapılmasını istiyorum. Videolar ve resimler büyük boyutlu olduğu için atılan resimlerin küçük halinin web sitesinde gösterilmesi ve tıklandığında orjinal halinin açılmasını istiyorum. Videolar için ise videoların da aynı şekilde küçük bir fotoğraf şekilde ilk kısmından bir karenin gösterilmesini tıklandığında ise videonun tamamının görünmesini istiyorum. Şuanki halinde zaten tıklandığı zaman orjinal halleri görünüyor ama o sayfaya girildiğinde fotoların ve videonun tamamını yüklemeye çalıştığı için sayfa zor açılıyor. Bir de ftp ye atılan videoların ve fotoğrafların hangi gün atıldıysa gün gün listelenmesini istiyorum. Şuanki halinde hangi gün atıldığı anlaşılmıyor. Çok zor bir işlem değil sanıyorum çünkü wordpress falan bu yapıyı zaten kullanıyor.
İkinci bir isteğim daha var. Onu da özel mesaj yoluyla anlatabilirim kolay bir şey olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?